Brendan Rodgers on Leicester City pärast mures pärast “täiesti teenitud” FA karikasarjast lahkumist

Brendan Rodgers on Leicester City pärast mures pärast "täiesti teenitud" FA karikasarjast lahkumist

Brendan Rodgers on “murelik” pärast seda, kui tema Leicester City meeskond alistas FA karikavõistluste väljalangemises Championshipi vastased.

Rodgers jälgis, kuidas City oli paremuselt teine ​​Blackburni vastu, kes oleks pidanud lööma rohkem kui kaks väravat, et kindlustada oma koht kaheksas viimases võistluses. Tyrhys Dolan ja Sammie Szmodics said kasu kahest lugematust City veast tagaküljel, kusjuures Rodgersi mehed ei ilmunud enne mängu viimast 25 minutit.Rodgersil polnud tulemuse üle pretensioone. Ta ütles, et tema meeskond vääris kaotust täielikult ja et ta on mures, et teise astme meeskond on suutnud tema meeskonda koduväljakul domineerida.

LOE VEEL: Leicester City mängijate reitingud vs Blackburn: Amartey, Thomas ja Soumare on FA Cupist lahkunud

LOE VEEL: Leicester City 1-2 Blackburn Roversi otsereaktsioon: Rodgersi mõtted pärast piinlikku FA karikasarjast lahkumist

“Palju õnne Blackburnile,” ütles Rodgers. “Nad olid parem meeskond. Esitasime neile paar väravat, esimesena andsime palli odavalt ära. Samamoodi ka teisega. Mängija pääseb meie kaitse keskelt liiga kergelt läbi.

„Siis ajad seda taga. Seisul 2:0 on lihtne väravavõrk vabalt sisse lüüa. Näitasime siis vaimu ja pealehakkamist, aga sa pead seda näitama, kui seis on 0:0 ja oma mängu peale suruma. Kahjuks ei saanud me seda teha.

“See on lihtsalt järjekindlus, mentaliteet ja ambitsioon edu saavutamiseks. See on olnud meie jaoks liiga üles ja alla. See ei aita, kui pakute meeskondadele järjepidevalt võimalusi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *