Easyjeti piloot pöörab 360, et anda kõigile reisijatele Manchesteri lennul pilk “uskumatutest” virmalistest

Easyjeti piloot pöörab 360, et anda kõigile reisijatele Manchesteri lennul pilk "uskumatutest" virmalistest

EasyJeti piloot pööras esmaspäeva õhtul (27. veebruaril) ookeani kohal 360 kraadi, et anda kõigile pardal viibivatele reisijatele võimalus näha “uskumatuid” virmalisi.

Reykjavikist Manchesteri lennujaama naasval lennul reisija tehtud piltidel on jäädvustatud rohelise, lilla ja roosa vapustavad toonid üle taeva.Uudised järgnesid meteoroloogiaameti teadaandele, mis hoiatab britte parimatest kohtadest, kus esmaspäeval virmalisi näha, kusjuures Inglismaa põhjaosad on suurema tõenäosusega “ajutiste pilvede murdumise” tõttu tõenäolised.

LOE VEEL Virmalisi näidatakse täna õhtul, kuna Met Office kinnitab parimaid võimalusi neid märgata

Fotograaf Adam Groves, kes oli naasnud kihlusnädalavahetuselt Islandilt, ütles: “Ootasime neid pooleldi, kuna auroraprognoos oli kõrge, kuid Islandi madal pilvisus viimase nädala jooksul tähendas, et me ei näinud neid maismaalt. Lootsime neid seal väljas olles näha, kuid ei saanud võimalust.

Virmalised jäädvustatud EasyJeti lennul Manchesteri(Pilt: @aptgroves)

“Tõusime õhku ja poolel teel lendas piloot kustutas kõik tuled ja vaade avanes vasakust aknast. Istusime paremal pool ja kahe-kolme minuti pärast lülitus piloot tagasi ja tegi 360 ringi kõigile näha.”

Lennu pardal tehtud piltidel on näha elevil reisijaid aknast välja piilumas, kuna @aptgroves’ist mööduv Adam jäädvustas kiiresti kaunid kaadrid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *