Erik ten Hag kinnitab, et Man Utd duo kahtlused West Hami ja Anthony Martialiga on samuti välistatud

Erik ten Hag kinnitab, et Man Utd duo kahtlused West Hami ja Anthony Martialiga on samuti välistatud

Manchester United kahtleb kolmapäeva õhtul pärast Carabao karikafinaali pingutusi FA karika viienda vooru viienda vooru mängus Old Traffordil West Hami vastu vigastuste osas.Ten Hag tervitab Man Utd meeskonna sügavust neljakordse tõuke keskel

Erik ten Hag peab kolmapäeva õhtul Manchester Unitedi FA karikavõistluste kohtumises West Hamiga oma meeskonda vahetama, kusjuures mängugraafik võtab oma osa.

United võõrustab Old Traffordil West Hami kolmapäeval kell 19.45, kui pühapäeva õhtul Carabao Cupi finaalis võideti Newcastle’i 2:0. Ten Hagi pool pole ühestki konkurentsist välja kukkunud, mis tähendab, et nad on olnud sunnitud võistlema neljal rindel.Luke Shaw ja Fred alustasid veebruaris kõik Unitedi kaheksa mängu – ja nad peaksid viienda ringi viigimänguks Hammeri vastu puhkama. Teisipäeva pärastlõunal oma mängueelsel pressikonverentsil rääkides paljastas Ten Hag ka, et Antony Martial pole veel piisavalt vormis, et meeskonda naasta.

“Anthony Martial pole saadaval ja Luke Shaw ja Fred on homsed küsimused,” ütles ta teisipäeval. Martial pole pärast seda, kui Unitedi 1. veebruaril Carabao karikasarjas 2:0 võideti Nottingham Foresti vastu väravat puusavigastuse tõttu.

Unitedist jääb ilma ka vigastatud poolkaitseduo Christian Eriksen, kes alles taastub hüppeliigese vigastusest, ja Donny van de Beek, kes on hooajaks kõrvale jäänud. Ten Hag loodab, et United saab toetuda enesekindlusele, mis on saadud klubi kuus aastat kestnud mänguhõbeda ootamise lõpetamisest.

“Muidugi olid eile mängijad endiselt entusiastlikud ja tuli seda hoogu tähistada,” sõnas ta. “Aga eile, pärast sisseelamist, asume tagasi tööle. Tuli taastuda ja need, kes vähem mängisid, tegid hea treeningu.”

Anthony Martial pole endiselt Manchester Unitedi jaoks saadaval(Ryan Browne / REX / Shutterstock)

RÄÄGI SÕNA! Kas Manchester United võidab kolmapäeval West Hami? Kommenteerige allpool.

United loodab pikendada oma meeskonna 10-mängulist kaotuseta mängu West Hami meeskonna vastu, kes saavutas enesekindluse nädalavahetusel Premier League’is Foresti üle võidetud muljetavaldava 4:0 võiduga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *