FIFA parim maailma XI kategooria kinnitati, et Robert Lewandowski arvati välja, kuid Lionel Messi osales

FIFA parim maailma XI kategooria kinnitati, et Robert Lewandowski arvati välja, kuid Lionel Messi osales

FIFA nimetas Prantsusmaa pealinnas Pariisis toimunud hiilgava tseremoonia käigus oma maailma XI, kus osales ka MM-võitja Lionel Messi, samas kui Barcelona täht Robert Lewandowski on märkimisväärne tõrjutus.Argentiina MM-kangelasi tervitasid 2022. aastal Buenos Aireses tuhanded

FIFPRO meeste ja naiste maailm11 kinnitati esmaspäeva õhtul Pariisis toimunud parima FIFA auhindade jagamise tseremoonial, kus Lionel Messi juhtis sädelevat XI.

Argentiina superstaar on kahtlemata koondise silmapaistev osa pärast vapustavat aastat, mil ta lõpuks MM-i võitjate medali kindlustas. Tema esitused nii Kataris kui ka klubis Paris Saint-Germain on ründaja jaoks enam kui ära teenitud.Hoolimata sellest, et Messi klubikaaslane ja Prantsusmaa täht Kylian Mbappe leidis end Kataris kaotajate poolel, teenib ta endale koha oma sensatsiooniliste väravate löömise eest Les Bleusis ja klubiklubis Paris Saint Germainis. Auhinnasaajate seas on nimetatud ka teist MMi tähte Achraf Hakimit.

PSG staarid Lionel Messi ja Kylian Mbappe valiti FIFPRO meeste maailma XI.(Getty Images)

Suur hulk Madridi Reali Meistrite liiga võitjaid on samuti teinud piisavalt, et kindlustada koht ääres. Karim Benzema, Thibaut Courtois ja Luka Modric mängisid oma rolli selles, et Hispaania hiiglased kindlustasid oma 14. Euroopa krooni ja järjekordse LaLiga tiitli.

Endine kolleeg Casemiro kindlustas endale ka koha kõrvalt, olles samuti mänginud üliolulist rolli – midagi, mida ta loodab Manchester Unitediga jätkata. Pärast Red Devilsi aitamist Wembley staadionil Carabao karikale on tal kindlasti hea algus.

Esiliiga mängijatele on veel palju ruumi. Premeeritud on ka Liverpooli Virgil van Dijk, Manchester City trio Kevin De Bruyne, Erling Haaland ja laenul olev Joao Cancelo.

Liverpooli kaitsja Virgil van Dijk nimetati kolmemehekaitses(Getty Images)

Kes oleks teie arvates pidanud olema FIFPRO World XI-s? Jagage oma mõtteid allolevates kommentaarides

Hollandi kaitsja Van Dijk ütles pärast oma auhinna taotlemist: “Olen tänulik. See on suurim tunnustus, mille võite saada, sest siin saavad mängijad teie hääle. Nad teavad, mida te päevast päeva läbi elate.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *