Harry Maguire’i suhtes pole vastakaid tundeid, sest ta on Manchester Unitedi liigakarika võidu üle “uhke”.

Harry Maguire'i suhtes pole vastakaid tundeid, sest ta on Manchester Unitedi liigakarika võidu üle "uhke".

Manchester Unitedi kapten Harry Maguire ei alustanud klubi liigakarika finaali edus Newcastle Unitedi vastu, kuid ta tuli lõpus kohale ning naeratas nii pidustustel kui ka pärast kohtumist ajakirjanikega rääkides.

Küsimusele, kas tal on segaseid emotsioone, vastas Maguire: “Ei, mul pole segaseid emotsioone, klubi karika võitmisest on nii kaua aega möödas, see on klubi ja fännide jaoks väga hea päev.

“Olen klubi kapten ja minu põhiülesanne on seda klubi edasi viia ja edu klubile tagasi tuua ning tänane päev on olnud osa sellest.

“Ilmselt, kuulge, ma olen jalgpallur, kes tahab mängida ja tahan poisid mängu alguses tunnelist välja juhtida, kuid ma saan aru, et see on jalgpalli lahutamatu osa, kui mängite tipptasemel ja kohtade pärast on suur konkurents.

“See on tõeliselt hea päev klubi ja minu jaoks ning uhke päev mu perele, kes olid tribüünil ja nägid mind tõstmas oma esimest Manchester Unitedi karikat.”

Lisandro Martinez ja Raphael Varane on praegu Erik ten Hagi eelistatud keskpaar, kuid Maguire tunneb, et tema mänedžer on temaga aus olnud.

“Jah, kindlasti,” ütles ta. “Temalt on mitu korda küsitud minu rolli kohta intervjuudes ja ta ütleb mulle ausalt, et ta usub minusse, aga see on jalgpall.

“Poisid, kes mängivad ja alustavad, Rapha mängib väga hästi ja me oleme näinud tema ideid, mänedžeri, mida ta tahab, ja ta teeb nagu vasaku jalaga keskkaitsja, kes mängib, nii et ei, konkurents kohtade pärast on suur. See on Manchester United.

“Tahame võita karikaid – ja suuri karikaid – ja selleks on vaja kohtade nimel võistlemist ja mänedžer räägib minuga iga päev ja ta austab mind ja usub, et olen parim keskpoolik, kellel on kõik omadused, mida temas mängida. meeskond, aga ta mõistab ka, et mängijad, kes mängivad – ja ma saan aru, et mängijad, kes mängivad – mängivad väga hästi.

Maguire rääkis Unitedi esimese karika võitmise tähtsusest alates 2016. aastast. Kolmapäeval lähevad nad FA karikavõistlustel vastamisi West Ham Unitediga, kui nad soovivad sel hooajal lisada teise karika.

Man United 2 Newcastle 0 – mängijate hinnangud

“Mängude võitmine kasvatab fännide ja klubi seas enesekindlust ja head õhkkonda, mida me kõik ühes suunas tõmbame, me kõik tahame sama asja,” sõnas ta. “Meil on hea koosseis, hea konkurents kohtadele ja mänedžer on mängustiilile ja tema esitatud nõudmistele palju mõjutanud, tundub, et see läheb heasse kohta.”

Maguire rõhutab suurepärast meeleolu. “Poisid saavad väga hästi läbi ja on tihe kamp, ​​hea vaim, kõik annavad oma panuse.

“Poisid, kes ei mängi, sealhulgas mina, teevad kõvasti tööd ja sunnivad neid, kes mängivad, hästi esinema ja seda nad teevad. See on suure klubi eesmärk. See, mida siin ehitatakse, on põhjus, miks oleme kõigil neljal võistlusel.

Maguire nõustub, et United on viimase kümnendi jooksul pärast Sir Alex Fergusoni lahkumist mitu korda välja näinud kui meeskond, mis on lähedal tagasipöördumisele.

“Kui ma esimest korda sellesse klubisse tulin, tundus, et oleme nurga keeranud, siis oli meil halb hooaeg ja asjad muutusid taas, nii et ma arvan, et kui sa räägiksid mänedžeriga, ütleks ta sulle, et ta usaldab oma tööriistu ja tööd. ja meeskond, mida ta mängijate ja personali osas ehitab. Nad on tema taga. Usk meeskonda, mängijatesse ja personali on põhjus, miks me edasi liigume.

United on võitnud liigakarika, kuid on endiselt FA karikasarjas, kus West Ham külastab kolmapäeval Old Traffordi. Eelmisel nädalal saavutatud võit Barcelona üle tagas pääsu Euroopa liigas 16 parema hulka, samas kui Ten Hagi meeskond on Premier League’is kolmandal kohal.

Maguire arvab, et MM tähistas pöördepunkti. “Enne MM-i oli meil suurepärane võitlus ja vaim ning me ei teinud tegelikult selliseid tegusid, mida juht tahtis, kuid pärast MM-i tegime seda.

“Tänane päev oli veidi nigel, aga seda juhtub finaalides ja ilmselt oli närv sees, kuid meil oli kaks suurt hetke ja õnnestus karika tõsta.

“Oleme osalenud neljal võistlusel, praegu kolmel, sest oleme ühe võitnud, ja kõigi nelja võitmine on raske, kuid nendes osalemise ajal proovime igas mängus seda võita, alates kolmapäevast.”

Värskendatud: 27. veebruar 2023, 22:27

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *