“Ma valetasin, et saada lennukis enda kõrvale tühi koht, kuid stjuardessid ähvardasid mind.”

"Ma valetasin, et saada lennukis enda kõrvale tühi koht, kuid stjuardessid ähvardasid mind."

Naine oli hämmeldunud, kui mees üritas tema kõrvale istuda lennul, mis polnud “isegi pooleldi täis” – kui naine valetas, väitis ta, et stjuardessid ähvardasid teda

Naine kahtleb, kas ta valetas, et istekoht vabaks jäi (foto)(Getty Images)

Lennukiga lendamine võib olla uskumatult ebamugav, kuid korralik iste võib kahtlemata reisi meeldivamaks muuta. Reisijad, kes ei saa kogeda esmaklassilisi lende, väidavad, et tühi koht nende kõrval on vaieldamatult paremuselt järgmine asi.

Seetõttu möllas naine, kui mees istus tema kõrval lennul, mis polnud “isegi pooleldi täis”. Anonüümne Redditi kasutaja väidab, et stjuardessid ähvardasid teda tema valge vale pärast, et ta ise vabandust otsima, miks ta istekoha vabaks soovis.Populaarsesse foorumisse minnes küsis naine: “Kas ma olen see nõme, et ma ei taha, et keegi minu kõrvale lennukisse istuks?”

Ta oli alguses elevil tühja istekoha pärast tema kõrval “pooltühjal lennul” (foto)(Getty Images)

Ta selgitas: “Mul (25F) oli lend. Kui me pardale läksime, ütles väravaagent, et lend pole isegi pooleldi täis ja neil on vaja, et me laotuksime laiali, et kaalu jaotada ühtlaselt. Istusin keskmisel istmel ja nad muudkui kordasid lend oli ainult pooltäis, lennul ainult 75 inimest.

“Peaaegu viimasel sekundil kõnnib mees (50-aastane) ja teatab, et ma istun teie kõrvale, isegi küsimata, nii et see andis mulle tema kohta punase lipu ja ma ütlen, et tegelikult istub mu mees siia. Tõde on see, et reisin üksi, kuid noore naisena väldin seda inimestele ütlemast.

Hoolimata sellest, et lennukis oli mitu tühja kohta ja ta väitis, et abikaasa istus tema kõrval, kinnitas mees siiski, et soovib naise kõrvale istuda.

Ta jätkas: “Ta ütleb, et “siis on halb istuda akna taga”, nii et ma ütlen, et lend on ainult poolenisti täis, ruumi on palju” ja ta lihtsalt seisab seal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *