Marquinhose meistriklass, Baloguni üllatus, kui tehakse ettepanek Lokonga vahetustehinguks – Arsenali viimane laen

Marquinhose meistriklass, Baloguni üllatus, kui tehakse ettepanek Lokonga vahetustehinguks – Arsenali viimane laen

Möödunud on veel üks nädal, kus on rohkem lugusid selle hooaja Arsenali laenuarmeega, sest paljud 29 mängijast olid Inglismaa jalgpallipüramiidis ja erinevates Euroopa liigades mängus.

Väidetavalt on silmapaistev esineja olnud Marquinhos. 25 päeva pärast Norwich Cityga liitumist eelmise kuu üleminekutähtajal tegi ta lõpuks oma debüüdi ja see oli ootamist väärt, sest ta lõi esimesel poolajal värava ja andis resultatiivse söödu, kui Kanaarid võitsid Cardiff City 2:0.Brasiilia noormees suutis 59 minutit oma turvavöö alla saada, kuid Nicolas Pepe puudus taaskord vigastuse tõttu Nice’i mängupäeva meeskonnast. Ühel või teisel põhjusel on Cedric Soares, Miguel Azeez, Ovie Ejeheri, Omar Rekik, Tyreece John-Jules, Mika Biereth, Mazeed Ogungbo, Nikolaj Moller, Marcelo Flores, Tom Smith, Nathan Butler-Oyedeji, Kido Taylor-Hart ja Billy Vigar ei esinenud viimase nädala jooksul nende vastavates laenuklubides üldse.

LOE VEEL: Leandro Trossard avaldab Mikel Arteta Arsenalile soovi koos Eddie Nketiah’ga, et otsus tehakse

See oli jaoks verstapostiks nädalavahetus Ainsley Maitland-Niles kui ta esines Premier League’is 100. kohal, kuigi ta ilmselt ei mäleta seda hea sõnaga, sest Southamptoni alistas Leeds United.

Auston Trusty alustas Birmingham City kaotust Blackburn Roversi vastu eelmisel teisipäeval, kuid kaotas nädalavahetusel Luton Towni vastu ja on ette nähtud vasikavigastuse tõttu. Charlie Patino naasis mängukeelult, kuna Blackpool kaotas eelmisel teisipäeval Blackburn Roversile, enne kui langes nädalavahetusel pingile, kuid Brooke Norton-Cuffy maitses Coventry City võitu Sunderlandi vastu.

League One’is Taylor Foran jätkab kokkupuudet vanemate jalgpalliga, kuna on alustanud mõlemas Hartlepooli viimase nädala mängus Newport County ja Walsalli vastu. Vahepeal rahvusliigas Tim Akinola alustas Chesterfield Towni viiki kodus Wealdstone’iga, enne kui oli kasutamata vahetusmees Oldham Athleticu vastu.

Piirist põhja pool, Ryan Alebiosu tuli pingilt maha, kui Kilmarnock viigistas Motherwelliga ja Alex Kirk aitas Ayr Unitedil hoida Raith Roversi väravat puhtana. Üle Euroopa, Pablo Mari oma Monza alistas Serie A-s Salernitana 3:0. Runar Alex Runarsson mängis poolaja, kui Alanyaspor kaotas kodus 4:2 Galatasarayle ja Arthur Okonkwo möönis kaks korda, kui Sturm Grazi alistas Austria Klagenfurt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *