Vormel 1 ja Tottenham Hotspur lepivad kokku koostöös, mis hõlmab staadioni alla uut sisekardirada | F1 uudised

Vormel 1 ja Tottenham Hotspur lepivad kokku koostöös, mis hõlmab staadioni alla uut sisekardirada |  F1 uudised

Vormel 1 ja Tottenham Hotspuri uue strateegilise partnerluse fookuste hulgas on kohalikele noortele praktika- ja karjäärivõimaluste loomine, pöörates samal ajal tähelepanu motosporditööstuse mitmekesisusele.


11:12, Ühendkuningriik, teisipäev, 28. veebruar 2023

Vormel 1 ja Tottenham Hotspur leppisid kokku 15-aastases strateegilises partnerluses, mis hõlmab maailma esimese staadionisisese elektrikardiraja tootmist Premier League’i klubi staadioni alla.

Rajatis avatakse selle aasta lõpus, vormel 1 ja Tottenham kavatseb käivitada uue sõitjate akadeemia programmi, et tuvastada järgmine F1 pilootide laine.

Koolidele korraldatakse õpetlikke tegevusi, et kaasata kohalikke noori motospordiga tegelema, tutvustades samal ajal noortele potentsiaalseid karjäärivõimalusi inseneri- ja tarkvaraarenduse vallas.

Partnerlus keskendub ka kohalikele noortele praktika- ja karjäärivõimaluste pakkumisele ning motospordivaldkonna mitmekesisuse suurendamisele.

Lisaks teevad F1 ja Tottenham koostööd jätkusuutlikkuse algatuste kallal, kuna esimene kavatseb täita oma kohustust olla 2030. aastaks süsinikupuhastusvaba, samas kui Spursi eesmärk on vähendada kasvuhoonegaaside heitkoguseid 2030. aastaks poole võrra ja 2040. aastaks nullida.

Lugu F1 uue partnerluse taga Tottenhamiga

Vormel 1 president ja tegevjuht Stefano Domenicali ütles: “Kui jätkame oma spordiala kasvatamist, võimaldab koostöö maailmakuulsate kaubamärkidega nagu Tottenham Hotspur viia vormel 1 ja motospordi uue ja mitmekesisema publikuni.

„Kardisõidukogemus on sihtkoht ja koht, mida soovivad külastada ja nautida pered, sõbrad ja pürgivad sõitjad üle kogu maailma, kaasates uut publikut ja pakkudes ligipääsetavat sisenemispunkti motospordimaailma.

“Meie kahel kaubamärgil on ühine nägemus luua elumuutvaid karjäärivõimalusi, edendada mitmekesisust ja kaasatust, näiteks hiljuti väljakuulutatud F1 Academy kaudu, ning edendada keskkonnasäästlikkust – meie uuenduslik partnerlus toob selle kõik ellu.”

Tottenhami esimees Daniel Levy lisas: “Alates selle staadioni ehitamisest on meie ambitsioon alati olnud näha, kui kaugele suudame nihutada piire maailmatasemel kogemuste pakkumisel, mis meelitavad aastaringselt inimesi kogu maailmast.

“Oleme suutnud Londoni N17-sse tuua spordi ja meelelahutuse suurimad nimed. Oleme ülimalt põnevil, mida see pikaajaline partnerlus F1-ga meie ülemaailmsetele, riiklikele ja kohalikele kogukondadele toob.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *