Whiteheads on austatud ja uhked pärast aasta kiibipoe auhinna võitmist

Whiteheads on austatud ja uhked pärast aasta kiibipoe auhinna võitmist

Whiteheads Fish and Chips Hornseas on ametlikult parim koht chippie tee jaoks.

Ideaalselt ranna lähedal asuv East Yorkshire’i restoran ja kaasavõetav restoran on olnud populaarseim valik juba mitu aastat ja on nüüd kindlalt riigi kaardil pärast 2023. aasta UK kala- ja kiibipoe 2023. aasta National Fish and Chip Awards võitmist. Londonis.Riiklikud auhinnad on rahva lemmiktoitu tähistanud juba üle 30 aasta. See tunnustab ja premeerib inimesi ja ettevõtteid, kes pakuvad meile Ühendkuningriigis parimat kala ja krõpse nii toidu kui teeninduse osas.

Whiteheadsi meeskond jagas oma elevust sotsiaalmeedias ja tänas südamlikus postituses oma kliente. Facebooki postituses ütlesid nad: “Whiteheads Fish & Chipsi meeskond on au, uhke ja nii hea meel öelda, et oleme ametlikult teie 2023. aasta Ühendkuningriigi AASTA FISH & CHIP SHOP! “Lihtsalt, aitäh.”

Loe edasi: Hornsea valgepead Suurbritannia 10 parimas kala- ja krõpsupoes

Just eelmisel aastal nimetas Hull Live pärast lugejate hääletust Whiteheadsi Ida-Yorkshire’i parimaks kiibipoeks. Pood juhivad Geoff Whitehead ja tema ema Hazel ning see on Ida-Yorkshire’i esimene Marine Stewardship Council (MSC) sertifitseeritud kala- ja kiibipood.

Takeaway on kiviviske kaugusel Yorkshire’i rannikust Hulli lähedal East Yorkshire’is. Lisaks on see Hornsea ainus kala- ja krõpsupood, mis pakub seitse päeva nädalas laias valikus gluteenivabu valikuid allergikute ja toidutalumatusega inimeste jaoks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *