13 Cornwalli ärimeestel ja -naistel keelati ettevõtet juhtida

13 Cornwalli ärimeestel ja -naistel keelati ettevõtet juhtida

Mitmel Cornwalli mehel ja naisel on praegu ettevõtte juhtimine keelatud. Nimekirjas on ehitusettevõtted, toidukäitlejad, elektritöövõtjad, süsinikukauplejad ja puhastusettevõtted, kui nimetada vaid mõnda.

Enamikul neist on nelja- kuni kuueaastane äritegevuse või ettevõtte direktori ametikoha keeld. Suurem osa allolevatest olid seotud äritõrgetega, mis jättis tuhandete naelte tasumata võlgadesse.Kõigile võidakse määrata ettevõtte direktori ametikoha keeld, kui ta ei täida oma seaduslikke kohustusi. Ebasobiv käitumine hõlmab ettevõttel kaubelda maksejõuetuse ajal, nõuetekohase raamatupidamise mittepidamist, ettevõttele raamatupidamisaruannete esitamata jätmist, maksude tasumata jätmist või ettevõtte sularaha kasutamist enda huvides.

Loe edasi: Cornwalli kuuma kivienergia hakkab Suurbritanniat toiteallikaks

Maksejõuetusteenistus võib juhte uurida ja määrata neile kuni 15-aastase võistluskeelu. Kui see juhtub, ei saa keegi Ühendkuningriigis või Ühendkuningriigiga seotud välisriigis ettevõtet alustada, juhtida ega turustada. Kõik, kes keelduvad, võidakse saata kaheks aastaks vangi.

Maksejõuetusteenistuses ja ettevõtete majas on andmed kõigi keelustatud isikute kohta. Siin on nimekiri Cornwallist keelatud ettevõtete direktoritest. Mõned allolevas loendis olevad inimesed omasid ettevõtet või juhtisid ettevõtet, mis alustas tegevust mujal Ühendkuningriigis, kuid on andnud maksejõuetusteenistusele aadressi Cornwallis.

Joseph James Brand – Blackwater

Joseph James Brand, kelle registreeritud aadress on Truro lähedal Blackwateris, oli 31. jaanuaril 2012 Penrynis registreeritud likvideeritud ettevõtte Scaffold Solutions South West Limited direktor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *