2. päeva matš jõuab kommentaarideta eetrisse täna õhtul

2. päeva matš jõuab kommentaarideta eetrisse täna õhtul

BBC näitab Premier League’i tipphetki ilma kommentaarideta teist päeva järjest, kuna pühapäeval süvenes kriis, mille põhjustas Gary Linekeri peatamisest mängujuhina.

Guy Mowbray, üks BBC jalgpallivõistluste võtmekommentaatoreid, säutsus Twitteris: “Nagu eile, ei toimu ka täna õhtul “tavalist” MOTD(2) programmi. Kavandatud kommentaaride meeskond on meie BBC Spordi kolleegidega täielikult nõus. Loodame, et resolutsioon leitakse võimalikult kiiresti.”

Härra Linekeri BBC lipulaeva jalgpallisaate juhi kohalt kõrvaldamise tagajärg on kaose teisel päeval, kuna BBC Two kajastub naiste superliiga (WSL) kohtumisest Chelsea ja Manchester Unitedi vahel 10-minutilise hilinemisega, ilma eelnevata. matši esitlus.

Kuna saatemeeskonda ei olnud, täitis BBC Two Chelsea ja Manchester Unitedi vahelise 15-minutilise poolajapausi möödunud nädalavahetuse Chelsea ja Arsenali vahelise Liigakarika finaali tipphetkedega.

Selle staarid ja saatejuhid korraldasid laupäeval BBC jalgpallisaadete enneolematu boikoti, väljendades solidaarsust härra Linekeriga, kelle BBC tagandas ametist pärast seda, kui ta säutsus valitsuse rändepoliitika kriitikat.

See tõi kaasa sürrealistlikud stseenid laupäeva õhtul, kui Päeva matš asendati 20-minutilise saatega, mis näitas päeva kuue Premier League’i mängu märkimisväärselt kärbitud tipphetki – ilma kommentaaride ja tänitusteta.

Sellest hoolimata suutis uus formaat koguda 500 000 vaatajat rohkem kui eelmisel nädalal, teatas ettevõte pühapäeva hommikul. BARB üleöö andmetel vaatas seda 2,6 miljonit vaatajat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *