Alejandro Garnacho helistas käimasolevate Man Utd läbirääkimiste ajal, et muuta meelt tuleviku osas

Alejandro Garnacho helistas käimasolevate Man Utd läbirääkimiste ajal, et muuta meelt tuleviku osas

Manchester Unitedi mängija Alejandro Garnacho on otsustanud mängida Argentina eest rahvusvahelisel tasemel, edestades Hispaaniat, kes on teinud viimase katse oma meelt muuta.Erik ten Hag arvustab Real Betise võitu

Manchester Unitedi ründaja Alejandro Garnacho sai Hispaania koondise telefonikõned, et viimane üritas teda Argentina vastu vahetada.

Garnacho on Unitedi eest kõrgliigas sel hooajal mänginud 15 kohtumist ja neli neist on olnud stardid. Ta on nautinud läbimurdekampaaniat Erik ten Hagi meeskonnas ja ootab tipptasemel tohutut tulevikku – kuigi tema leping Unitediga kestab 15 viimast kuud.Mirror Football teatas eelmisel kuul, et Unitedi juhid on suurendanud oma jõupingutusi, et jõuda kokkuleppele noormehe esindajatega. Seda siis, kui sellised klubid nagu Real Madrid, Paris Saint-Germain ja Müncheni Bayern jälgivad tema lepingulist olukorda.

18-aastane Garnacho sündis Hispaanias, samas kui tema ema on argentiinlanna, mistõttu ta võib osaleda mõlemas riigis. Ta on esindanud alla 18-aastaste tasemel Hispaaniat ja alla 20-aastaste Argentiina koondist ning teenis 2022. aastal oma esimese vanemkutse Lõuna-Ameerika koondisesse.

Selle treeninglaagri ajal ta siiski ei mänginud ja jäi Lionel Scaloni maailmameistrivõistluste võitnud meeskonnast välja. Vaatamata sellele, et Hispaanial on säilinud lootus temast kannapöördeks rääkida, on teismeline moodustanud Scaloni uusima meeskonna, mis näib olevat selge sõnum tema tuleviku kohta.

Kuid Garnacho sai pühapäevases ummikseisus Southamptoniga vigastuse ja tööpaus on hullem, kui esialgu kardeti. Intsidendi tõttu võidi teda oodata pikaks ajaks kõrvale ja teda nähti karkudega Old Traffordilt lahkumas.

Garnachot pildistati pühapäeval Old Traffordilt karkudel lahkumas

Avalda oma arvamust! Kas Garnacho on selle hooaja kõrgliiga noor läbimurdetäht? Räägi meile, mida arvad siin.

TYC Sportsi teatel saadeti Garnacho selle probleemiga seotud uuringutele ja tundub, et noormehe vigastus on hullem, kui esialgu kardeti. Aruandes ei kirjeldata mingit ajakava, kuid märgitakse, et Garnacho jääb nüüd eeldatavasti Argentina eelseisvatest rahvusvahelistest võistlustest ilma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *