Alfredo Morelos loobub salapärasest Rangersi tulevikuvihtest pärast seda, kui firma Michael Beale hoiatas uue lepingu pärast

Alfredo Morelos loobub salapärasest Rangersi tulevikuvihtest pärast seda, kui firma Michael Beale hoiatas uue lepingu pärast

Alfredo Morelos on andnud salapärase vihje oma Rangersi tuleviku kohta pärast seda, kui Ibroxi talisman oli Helesinise Šoti karikavõistluste veerandfinaali võidu ajal Raith Roversi üle kolmandat mängu järjest platsil.

Kolumblase leping lõppeb suvel koos paljude tippnimedega ning on spekuleeritud, et ta võib oma kuueaastase Šotimaal viibimise lõpetada, kui silmapiiril on väidetavalt eelleping liituda La Liga meeskonnaga Sevillaga. Antonio Colak on olnud boss Michael Beale’i põhimees alates Rangersi Viaplay Cupi finaalis kaotamisest Celticule eelmisel kuul, kui Morelos lõi tribüünil pettunud figuuri.Beale esitas Morelosele väljakutse uue lepingu sõlmimiseks, öeldes, et kui ta soovib suve kauemaks jääda, peab ta nägema temalt “rohkem energiat”. Kuid tundus, et Morelos andis oma mänedžeri kommentaaridele vastulöögi, jagas Morelos pärast võitu Raithi üle Instagramis rippuvate võtmete pilti, mis tähendab hispaania keelest: “Ära anna alla. Mõnikord on viimane võti, mis avab ukse. “


Küsimusele, kas klubi on 26-aastasele mängijale uue lepingu esitanud, vastas Beale: “Ei, me ei ole temaga rääkinud ega pakkunud talle midagi. Me pole ühegi lepinguvälise lepinguga midagi ette võtnud. mängijad. Me tahame vaadata ja rääkida. Arvan, et Ryan Jack on kohas, kus olen avalikult öelnud, et tahaksin, et ta jääks ja sama ka Ryan Kentiga. See on minu kohal, et saaksite sellest rääkida. Alfredo’s Ta on klubis olnud pikka aega ja ma pean Alfredost päevast päeva natuke rohkem nägema.

“Kui tal on vaja mängida, on ta olnud korras, kuid ma tahan viimasel kolmandikul natuke rohkem energiat. Kas ta suudab seda pakkuda? Kui ta suudab, siis on ta parem valik kui see, mis ta on olnud viimastel kuudel. Kõik, mida ma siin räägin on talle ka öeldud.”

Jälgi Rekord Sport peal TwitterFacebook ja Instagram, et saada kõige värskemad uudised, video ja heli SPFL-i, Šotimaa koondise ja mujal.

Võite jälgida ka meie pühendatud Rangers ja keldi taskuhäälingusaadete lehekülgi ja registreeruge meie uudiskirjade saamiseks, et olla kindel, et te ei jäta kogu hooaja jooksul ühtegi biiti maha.

LOE ROHKEM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *