Alfredo Morelos Rangersi lepinguläbirääkimised jäid ootele, kuid Michael Beale tõmbab välja särava “värava panuse” statistika

Alfredo Morelos Rangersi lepinguläbirääkimised jäid ootele, kuid Michael Beale tõmbab välja särava "värava panuse" statistika

Michael Beale nõustus lükkama Alfredo Morelose tuleviku üle kõnelused suveni, kuna sai kinnitust, et kolumbialane pole Sevillasse lepingut sõlminud.

Eelmise nädala Hispaania teated väitsid, et lepinguväline Ibroxi äss leppis kokku lepingus liituda sel suvel La Liga hiiglasega. Kuid Morelos on Gersile teatanud, et see pole nii pärast südamest südamesse peetud kõnelusi oma ülemusega selle nädala alguses. Üleminek Estadio Ramon Sanchez Pizjuanile ei pruugi olla plaanis, kuid see, kus 26-aastane mängija järgmisel aastal jalgpalli mängib, jääb saladuseks.Kuid Beale on rahul sellega, et ootab enne lõpliku otsuse tegemist. Londonlane ütles: “Rääkisime pärast pühapäevast mängu ja selles pole tõtt (Sevilla kuulujutt). Mul oli see varem üsna lahe, kuna meil on nii tugev suhe. Oleme teineteisele pühendunud kuni hooaja lõpuni, kui siis istume maha ja vestleme.

“Kui Alfredo on siin ja pakub uut lepingut, on suurepärane. Kui ta jätkab, on ta meie Euroopa rekordvärava lööja. Ta saab kallistuse ja läheb edasi. Kuid hetkel keskendume ainult eesseisvatele mängudele.

Beale on selgeks teinud, et soovib, et Ryan Jack ja Ryan Kent uuesti lepingu sõlmiksid, enne kui neist saavad sel suvel vabaagentid. Kuid ta ei olnud Morelose suhtes nii kindel, kui rääkis pärast eelmise nädala võitu Raith Roversi üle, kuna ta nõudis, et mees, kellega Rangers 2017. aastal miljoni naela eest lepingu sõlmis, peab rohkem näitama, et Antonio Colakilt oma koht tagasi võita.

Ta ütles: “Suur asi on see, kus me näeme klubi edasiliikumist ja kelle ümber tahame järgmise kolme või nelja aasta jooksul ehitada. Nii et ma pean neid pakkumisi tehes mõtlema: “Kas ma tunnen, et tahan järgmise paari aasta jooksul nendega midagi ehitada?”

“See on hetk, kus paljudel mängijatel on lepingust väljas ja seega tuleb palju palku tagasi, kui me ei peaks nende mängijatega uuendama. See annab klubile sel suvel palju valikuvõimalusi.

“Olen tuvastanud mõned mängijad, kelle kallal me praegu töötame ja teeme oma uurimistööd. Peaaegu kaks tööd on pooleli. Nüüd on meeskond ja üritame seda parandada, ja siis kulisside taga töötame selle nimel, milline Rangers hakkab välja nägema alates 1. juulist, kui naaseme hooajaeelsele hooajale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *