Argose kaupluste sulgemised kaardistatud – kõigi 2023. aastal suletavate filiaalide täpsed asukohad

Argose kaupluste sulgemised kaardistatud – kõigi 2023. aastal suletavate filiaalide täpsed asukohad

Argos on teatanud kümnetest kaupluste sulgemisest kogu Ühendkuningriigis. Populaarne kataloogipõhine jaemüüja sulgeb lähikuudel paljud oma kauplused.

Kett teatas, et liigub oma traditsioonilistest peatänavatest ja kaubanduskeskustest eemale, et keskenduda supermarketites väiksemate ettevõtete avamisele. Sel aastal on Sainsbury filiaalidesse plaanitud 25 uut kauplust.Argose Boltoni ja Doncasteri filiaalid suleti juba 2022. aasta lõpus ning Coventry ja Nottinghami poed järgnevad 2023. aasta alguses. Nüüd suletakse veel 34 brändi poodi. Allpool oleme kaardistanud kõik sulgemised.

Argosel on üle Iirimaa 34 kauplust ja seal töötab umbes 600 inimest. On arusaadav, et kõik kauplused lõpetavad sel suvel kauplemise. Ettevõtte tegevuses Põhja-Iirimaal muudatusi ei toimu.

Ettevõtte avalduses öeldakse: “Argos on pühendunud tegema kõik endast oleneva, et oma inimesi toetada ja räägib 580 kolleegiga Iiri Vabariigi 34 kauplusest nende võimalustest. Kolleegide ja tunnustatud ametiühingu Mandaadiga konsulteerimise osana , pakub Argos välja täiustatud koondamispaketi, mis ületab oluliselt tema seadusjärgseid kohustusi.

Argose Iirimaa operatsioonide juht Andy McClelland ütles: “Me mõistame, et see on meie klientidele ja kolleegidele raske uudis. Nagu kõigi meie äritegevuse suuremate muudatuste puhul, ei ole me teinud seda otsust kergekäeliselt ja teeme kõik endast oleneva, et mõjutatud inimesi toetada. . Tahaksin kõigi Argose nimel tänada meie kolleege, kliente, tarnijaid ja partnereid meie äri toetamise eest.”

See tuleb siis, kui Sainsbury’s teatas ka, et kavatseb järgmise kolme aasta jooksul sulgeda kaks Argose depood. Mõjutatud depood asuvad Essexis Basildonis ja Suur-Manchesteris Heywoodis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *