Arsenal koristas Londoni jalgpalliauhindade jagamisel kui Arteta, Odegaard, Saka ja Ramsdale suured võitjad

Arsenal koristas Londoni jalgpalliauhindade jagamisel kui Arteta, Odegaard, Saka ja Ramsdale suured võitjad

Arsenali on sel hooajal tunnustatud oma üleva vormi eest Londoni jalgpalliauhindade jagamisel paljude edusammudega.

Mänedžer Mikel Arteta pälvis sel hooajal tehtud hea töö eest aasta gongimängija tiitliga, samas kui Martin Odegaard viis Premier League’i mängija auhinna koju kampaania eest, kus ta on juba suutnud lüüa 10 väravat ja anda seitse resultatiivset söötu, lüües konkurentsi meeldivate seas. Harry Kane’ist.Bukayo Saka nimetati ka aasta mängija auhinna kandidaadiks, kuid noppis Premier League’i aasta noormängija auhinna meeskonnakaaslaste Gabriel Martinelli ja William Saliba ees. Aaron Ramsdale lõpetas Gunnersi eduka õhtu aasta väravavahi auhinnaga.

LOE ROHKEM: Arteta võimatu ülesanne, Trossardi missioon – Arsenali võitjad ja kaotajad Fulhami võidust

Erilist tunnustust pälvis ka Lionesside saavutus eelmisel suvel, kui meeskond pälvis 2022. aasta naiste Euro turniiri võidu eest auhinna Power of Football. Õhtul tähistati ka West Hami legendi Mark Noble’i, kes tunnustati tema uskumatu karjääri eest The Hammersis auhinnaga Outstanding Contribution to London Football.

Auhinnatseremoonia toimus Camdeni Roundhouse’is ja sellel osalesid mitmed Arsenali endised ja praegused saadikud. Gunners on Premier League’i tipus viie punkti kaugusel ja kavatseb Londoni jalgpalliauhindade jagamisel oma edule tuginedes võita sel hooajal oma esimese Premier League’i tiitli peaaegu 20 aasta jooksul.

LUGEGE EDASI:

Näita mängijat

Arsenali mängija hinnangul Fulhami vastu Leandro Trossard on suurepärane ja Gabriel Martinelli oht

Näita rohkem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *