Arsenali koosseisud vs Bournemouth, kus Jorginho asendati, Vieira sai võimaluse ja Nketiah puudu

Arsenali koosseisud vs Bournemouth, kus Jorginho asendati, Vieira sai võimaluse ja Nketiah puudu

Arsenal naaseb pärast 4:0 võitu Evertoni üle Emiraatidesse kodumängudeks, seekord mängides Bournemouthiga. Gunners saavutas selle hooaja alguses Vitality staadionil domineeriva 3:0 võidu ja loodab, et see kordus laupäeval.

Kuna matš leidis aset nii varsti pärast kolmapäevast mängu, on Mikel Artetal rotatsiooniga seotud küsimused, millele vastata. Mängijad, kes mängu ei alustanud, nagu Thomas Partey, Eddie Nketiah ja Takehiro Tomiyasu, võisid sissetulekut hüüda.Sellegipoolest tuleb järgmisel nädalal kaaluda Euroopa Liiga tegevust, kus Arteta võiks enne Fulhami liigasse minekut teha suurema osa oma muudatustest. Õnneks on jalgpall.london Arsenali kirjanikud on valmis andma oma soovitud koosseisud kokkupõrkeks Bournemouthiga.

LOE VEEL: Mikel Arteta kinnitab, et Gabriel Jesus pole Euroopa liiga lootuses Arsenali naasmisest kaugel

Tom Canton – Arsenali kirjanik

Euroopa Liiga annab parima võimaluse vahetada enamikku algklassidest, kuid kuna see Premier League’i kohtumine saabub nii kiiresti pärast Evertonit, on võib-olla vaja teha mõningaid muudatusi. Ilmselge vahetus on see, et Thomas Partey jätkab keskväljal Jorginho eest, kes oli kolmapäeva õhtul teatatud haiguse tõttu pisut tempost väljas.

Kuna mobiilne ghanalane on keskvälja põhjas, võib see olla võimalus lubada Fabio Vieiral tema esimene Premier League’i start pärast septembris toimunud Brentfordi võõrsilmängu. Täiendav loovus selle Bournemouthi poole vastu võib olla vajalik selleks, et Gunners saaks Manchester City väravate vahet veelgi vähendada.

Väravad on võtmetähtsusega ja Gunnersil on palju mängijaid, kes suudavad neid lüüa. Hoidke silm peal Martin Odegaardil, kes soovib taas Bournemouthi vastu skoori lüüa ning liituge Gabriel Martinelli ja Bukayo Sakaga, kes on liigas löönud kahekohalised väravad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *