Arsenali laenumees Albert Sambi Lokonga vallandas Mikel Arteta siira Patrick Vieira sõnumiga

Arsenali laenumees Albert Sambi Lokonga vallandas Mikel Arteta siira Patrick Vieira sõnumiga

Arsenali poolkaitsja Albert Sambi Lokonga saatis Patrick Vieirale siira sõnumi Mikel Arteta poole. Prantslasest ikoon vallandati Crystal Palace’i mänedžeri kohalt mõni päev enne nende reisi Emirates’i staadionile, et kohtuda Premier League’i liidritega.

Lokonga liitus Palace’iga laenulepingu alusel kuni hooaja lõpuni jaanuari üleminekuakna ajal pärast Arteta käe all mänguaja raskust. Belgia poolkaitsja ei saa mängida pühapäeva pärastlõunal Premier League’i reeglite tõttu, mille kohaselt on laenule antud mängijal keelatud mängida oma emaklubi vastu.Gunners lubas Lokongal Palace’iga liituda pärast Jorginho sõlmimist Chelseaga 12 miljoni naela suuruse lepinguga. 23-aastane mees saatis Vieirale sõnumi pärast Selhurst Parki mänedžeri kohalt vallandamist koos pildiga paarist Palace’is koos veedetud ajal.

LOE VEEL: Martin Odegaard ja Arsenali staarid naasevad Crystal Palace’i vastu 21 miljoni naelase lepinguga ooterežiimis

Belgia poolkaitsja kirjutas: “Aitäh, et andsite mulle selle lühikese aja jooksul naeratuse tagasi. Kohtumiseni treener!»

Lokonga sõnum vihjab potentsiaalsele kaevamisele Arteta ees, kes kasutas belglast parimal juhul rotatsioonivariandina, mängides Euroopa liiga alagrupiturniiridel rohkem kui kõrgliigas.

Arsenali boss eelistas alustada sel suvel Emiratesi staadionile naasva belglase ees Thomas Partey, Granit Xhaka, Martin Odegaardi ja Fabio Vieiraga.

Näita mängijat

Albert Sambi Lokonga saadab sõnumi endisele Crystal Palace’i juhile Patrick Vieirale.

Lokonga on pärast jaanuarikuist vahetust Palace’i eest mänginud seitse korda – viis neist on alustades. Laenualuse puudumine tähendab, et ta liitub Sam Johnstone’i ja Nathan Fergusoniga kolme Crystal Palace’i vanema mängijana, keda korrapidajaboss Paddy McCarthy ei saa Gunnersi vastu kutsuda.

Näita rohkem

Näita rohkem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *