Bashar al-Assad ajab Moskva-visiidi ajal kohmakat käperdamist

Bashar al-Assad ajab Moskva-visiidi ajal kohmakat käperdamist

See on hr Assadi visiit Moskvasse pärast 2021. aasta septembrit ja see langeb kokku Venemaa, Iraani, Türgi ja Süüria välisministeeriumide kõrgete ametnike kohtumisega.

Samal ajal kui ametnikud töötavad selle nimel, et taastada sidemed Süüria ja Türgi vahel, mis toetab Süüria mässulisi, kes võitlevad alates 2011. aastast hr Assadi kukutamiseks, kasutab Moskva kõnelusi ka selleks, et näidata, et Putin ei ole pärast katastroofilist sissetungi Ukrainasse isoleeritud, ja näidata oma kasulikkust. need osariigid, kes ei kohtle teda praegu paariana.

Ei Putin ega Venemaa välisminister Sergei Lavrov ei viibinud Moskva Vnukovo lennujaamas Assadi vastu võtmas, mida mõned vaatlejad tõlgendasid kui läbimõeldud solvumist.

Selle asemel tervitasid teda saabumisel asevälisminister Aleksandr Jefimov ja Putini esindaja. Süüria presidentuur kinnitas, et telegramis oli “vastavalt Venemaa kehtivale presidentide vastuvõtmise protokollile”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *