Bitcoin ei oota päästeprogrammi teadaannet, kuna see tõuseb 7% ralliga

bitcoin

Bitcoini hinnad on nädalavahetuse kõrgeimal tasemel ning hüppeliselt tõusid 21 500 dollarini pärast nädalavahetuse langemist 18 540 dollarini. See on 7% ralli, mida ületab peaaegu 10% ralli ethereumis.

Turg nuusutab USA pangahoiuste peatset kaitset. Mitmed aruanded, sealhulgas rahandusministri Janet Yelleni enda kommentaarid, viitavad mingisugusele plaanile. Viimane on Washington Posti artikkel, milles öeldakse, et USA kaalub kõigi Silicon Valley panga hoiuste kaitsmist.

Täpsemalt krüpto puhul oleme alates reedest USDC draamat hoolikalt jälginud. Circle ütleb, et see on Silicon Valley pangas 3,3 miljardi dollari suuruse hoiuse konksul ja (õnneks) kolis enne sulgemist välja 5,4 miljardit dollarit. Ettevõte avaldas rahustava avalduse, mis aitas stabiilse mündi 88-sendilt tagasi viia 96 sendile. Sellegipoolest peab see esmaspäeval naasta, vastasel juhul võib tekkida rohkem probleeme.

Osa USDC voogudest on jõudnud ka bitcoini.

Igal juhul on bitcoini hinnaaktsioon märk sellest, et riskivaradel on esmaspäeval tugev algus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *