Bukayo Saka teeb FaceTime’is Premier League’i tiitlit Kim Kardashianile ja pojale Saintile.

Bukayo Saka teeb FaceTime'is Premier League'i tiitlit Kim Kardashianile ja pojale Saintile.

Kim Kardashiani poeg Saint ei saanud Bukayo Sakaga isiklikult kohtuda pärast seda, kui Arsenal kaotas Euroopa Liigas Lissaboni Sportingule, nii et jalgpallitäht astus lahkelt FaceTimeda seitsmeaastasele.

Kim Kardashian ja poeg Saint (7) vaatasid, kuidas Arsenal kaotas Lissaboni Sportingule(Väljas Getty Images kaudu)

Arsenali staar Bukayo Saka ja Evertoni mängija Dele Alli üllatasid sel nädalal Londoni reisil Kim Kardashiani poega Sainti.

Pärast seda, kui teda nähti neljapäeval Gunners’i Euroopa Liiga kohtumises Lissaboni Sportinguga, astus Ameerika tõsielustaar Kardashian järgmisel päeval Instagrami, et näidata 21-aastast Saka FaceTimingit oma Arsenali toetavat poega, kes polnud veel kohtunud Inglismaa koondislasega Emiratesi staadion.Hiljuti Londoni jalgpalliauhindade jagamisel aasta noormängijaks kroonitud Saka kuulus kahurimeeste poole, kes kaotas dramaatilisel õhtul Põhja-Londonis penaltitega Sportingule, kuid tal õnnestus rääkides olla hea tuju. seitsmeaastane pühak. Nagu 42-aastane Kardashian oma Instagramis jagas, ütles Saka lahkelt: “Vabandust, et ma eile sinust puudust tundsin, nad ütlesid, et olete mängija salongis, mul oli sulle särk.”

Veel üks toas viibiv noormees ütles: “Me tuleme tagasi, kui võidate Premier League’i,” jättes Saka enne parandamist naerma. “Millal [not if]millal,” muigas 21-aastane mees, kusjuures Mikel Arteta meeskond on hetkel tabeli tipus viie punktiga.

“Ütle neile, et nad teataksid mulle, kui nad tagasi tulevad, ja me sorteerime neile t-särgid,” lisas ta, kui Saint tänas teda lahke žesti eest.

Ja nagu Kardashian ühes teises Instagrami loos kirjutas, “üllatused jätkusid” raskustes Evertoni poolkaitsja Alli külaskäiguga. Kuigi ta veedab hooaja laenulepingu alusel Türgis Instanbuli meeskonnas Besiktas, on 26-aastast meest nähtud tagasi Londonis ja poseerinud koos Sainti ja veel kolme särava lapsega. Nad said ka mõned allkirjastatud särgid David Beckhamilt.

Avalda oma sõna! Kas Arsenal võidab Premier League’i tiitli? Andke meile oma ennustus kommentaaride jaotises.

Bukayo Saka FaceTimed Kim Kardashiani poeg, Saint(Instagram / Kim Kardashian)
Dele Alli kohtus lastega ka Londonis

Erinevalt Sakast kannatab Alli karm periood ja ei liitu sel suvel püsivalt Besiktasega. Türgi ajalehe TakVim teatel on peatreener Senol Gunes Tottenhami endise ässa põhimeeskonna koosseisust välja tõrjunud ega kavatse teda ülejäänud kampaania ajaks mängupäevade koosseisu kaasata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *