Burnley mängijate hinnangud vs Fleetwood Town on Vitinho, Cullen ja Taylor suurepärased, kuid Foster kehv

Burnley mängijate hinnangud vs Fleetwood Town on Vitinho, Cullen ja Taylor suurepärased, kuid Foster kehv

Burnley broneeris oma koha FA karika veerandfinaalis, kuna Connor Roberts tabas hilja kindla ja hästi organiseeritud Fleetwood Towni meeskonna vastu.

Vincent Kompany meeskond domineeris esimest poolaega, kuid ei suutnud edasi minna. Siiski vähendati tursaarmee esimese poole vaheajal 10 meheni, kui Cian Hayes vallandati pärast suurt väljakutset Josh Cullenile.Clarets läks peaaegu juhtima, kui Charlie Taylor peaga väravasse lõi, kuid Harrison Holgate oli õiges kohas, et seda eemale hoida. Kuna näis, et viik oli määratud lisaajale, pöördus Roberts pärast tursaarmee kindlat kaitset, kui täistööaeg lähenes, koju, et kindlustada võit.

LOE ROHKEM: Miks Blackburn Rovers vs Burnley ümber korraldatakse ja millal võiks pidada East Lancsi derbi

Clarets läks 10. minutil peaaegu omaväravaga juhtima, kui Aristote Nsiala oleks peaaegu oma väravasse löönud, kuid Jay Lynch sööstis tagasi. Lyle Foster oleks pidanud Burnley juhtima viima enne 20 minutit pärast Holgate’i röövimist poolel teel, kuid tulistas otse Lynchi pihta.

Domineerivad võõrustajad läksid peale poole tunni möödumist peaaegu eduseisule, kui Anass Zaroury tulistas poolaega väravasse ning Lynch pidi olema valvas, et sukelduda ja ohutult pareerida. Võõrustajad olid ülekaalus, kuid ei suutnud esimesel poolajal palju selgeid võimalusi realiseerida.

Suur hetk saabus esimese poolaja vaheajal, kui Hayes läks kõrge saapa ja põlvega Culleniga õhku palli otsima, mis tabas Claretsi poolkaitsjat rindu. Kohtunik Dean Whitestone võttis hetke, enne kui viipas Fleetwoodi mehele punase kaardi.

Pärast vaheaega põrutas Zaroury külgvõrku, kuna liiklus jätkus peamiselt ühesuunalisena. Clarets läks 70. minutil peaaegu ette, kui Taylor suunas Johann Berg Gudmundssoni tsenderduse väravasse, kuid Holgate oli joonel, et tõrjuda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *