Chris Sutton “kohustuslikus” Rangersi penaltimängus, kui Robbie Savage esitab keldi tiitli küsimuse.

Chris Sutton "kohustuslikus" Rangersi penaltimängus, kui Robbie Savage esitab keldi tiitli küsimuse.

Chris Sutton ütleb, et Rangers sai 3:1 jalutuskäigul Kilmarnockist naasta Premiershipi teenistusse “kohustusliku” karistuse.

Connor Goldsoni ja Fashion Sakala väravad panid nad kergete tänavate varajaste uste vastu Derek McInnesi poolele, kes on kogu hooaja jooksul teeninud vaid kaks punkti. Seejärel said nad kolmanda James Tavernieri penaltist, kui Ryan Alebiosu käsitses kasti sees palli pärast Ryan Kenti väljakutset.See viidi VAR-ile ja kohtunik Willie Collum osutas pärast pikka kontrolli lõpuks sellele kohale, kuigi McInnesil polnud selle kohta, et see mängujärgselt anti, kaebusi. See vähendab Celticu vahe liiga tipus kuue punktini enne mängu võõrsil St Mirreni vastu ja endine Walesi mees Savage küsis Parkheadi kangelaselt Suttonilt, et kas Rangers võidab Šotimaa kõrgliiga, kui nad hakkasid kokkuvõtet tegema. Ühendkuningriigi suuremad liigad Five Live’is.

The Rekord Sport Kolumnist oli samuti mängulises meeleolus, kuna möödunud pühapäevasel Liigakarika finaalis Celticu käest saadud kaotuse tõttu on veel kaotusi, vastates: “Olgem siin Rangersi fännidelt. Palju rahulolematust eelmisel nädalal kaotasite karika oma suurtele rivaalidele Celticule.

“Kuuleme teist, Rangersi fännid, kas olete pärast tänast võitu Kilmarnocki vastu endiselt tiitliheitluses? Ibroxil määrati kohustuslik karistus, kuid kas te arvate, kas Michael Beale usub seda usku?”

Jälgi Rekord Sport peal TwitterFacebook ja Instagram, et saada kõige värskemad uudised, video ja heli SPFL-i, Šotimaa koondise ja mujal.

Võite jälgida ka meie pühendatud Rangers ja keldi taskuhäälingusaadete lehekülgi ja registreeruge meie uudiskirjade saamiseks, et olla kindel, et te ei jäta kogu hooaja jooksul ühtegi biiti maha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *