Eddie Howe lubab Newcastle’i omanikke vastu võtta, kuna Premier League’i klubid nõuavad läbirääkimisi struktuuri üle

Eddie Howe lubab Newcastle'i omanikke vastu võtta, kuna Premier League'i klubid nõuavad läbirääkimisi struktuuri üle

Premier League’i klubid kirjutavad liigale, et väljendada oma pettumust pärast seda, kui USA kohtudokumendis kirjeldati Newcastle’i esimeest Yasir al-Rumayyani “Saudi Araabia valitsuse ministrina”.

The Guardiani sõnul on Inglismaa tippklubid jätnud paljastuse pärast murelikuks ja soovivad seda teemat arutada järgmisel aktsionäride koosolekul, mis peaks toimuma kuu lõpus. Dokument tõstatab täiendavaid küsimusi tõelise lõhe kohta Saudi riigi ja avaliku investeerimisfondi (PIF) vahel.PIF, mida juhib Rumayyan, ostis 2021. aasta oktoobris 80% osaluse Magpiesis pärast seda, kui Mike Ashley otsustas pärast 14 aastat Tyneside’is veedetud rahutust lõpuks müüa. Kui Newcastle’i ostutehing läbi sai, taotlesid 19 teist Premier League’i klubi erakorralist koosolekut, et mõista selle heakskiitmise põhjuseid.

LOE ROHKEM: Arsenal sai hoogu, kuna Erling Haalandi agent kinnitas pärast “vale klubi” väidet üleminekuplaani

Seejärel väitis liiga, et nad on saanud “õiguslikult siduvad kinnitused”, et PIF oli riigist eraldiseisev üksus, kuna tehing lükkus eraldumise probleemi tõttu algselt 18 kuud edasi. Nendele muredele vaatamata tunnistas Magpiesi juht Eddie Howe, et ta ei ole enamusomanikelt tagatisi otsinud nende suhete kohta Saudi valitsusega.

“Ma ei ole ausalt öeldes mingeid tagatisi otsinud, ma pole sellele liiga palju aega andnud. Olen pealkirjadega kursis, olen neid pealkirju näinud, aga ma ei ole tegelikult investeerinud selle taga peituvatesse detailidesse,” ütles Howe reedel.

“Mul on Manchester Cityl valmistuda ja see on tõesti kogu mu tähelepanu haaranud.”

Kui temalt küsiti, kas ta on oma põhimeeskonna mängijatega omandiseisundit arutanud, vastas Howe: “Noh, ma teeksin seda. Kui mõni mängija peaks kunagi minu juurde tulema, oleksin selle vestluse pidanud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *