Eddie Howe saadab pärast kaklust Man Cityle sõnumi ja Guardiola teab, mis Newcastle’ist tuleb

Eddie Howe saadab pärast kaklust Man Cityle sõnumi ja Guardiola teab, mis Newcastle'ist tuleb

Veel üks mäng ja järjekordne 2:0 kaotus teise traditsioonilise suure lööja vastu. Need kohtumised Man City, Manchester Unitedi ja Liverpooliga tuletavad meelde, kui kaugele Newcastle United on viimase 12 kuuga jõudnud, aga ka seda, kui kaugele on Eddie Howe’i meeskonnal veel minna.

Kuigi Newcastle pole ilmtingimata üheski tagurpidi halvasti mänginud, on igal nädalal olnud korduv teema: harakad pole lihtsalt mõlemas kastis piisavalt teravad olnud. Laupäevane kaotus City vastu oli näide Etihadis.Newcastle’il võib siiski olla Premier League’i statistiliselt kõige kurvem kaitse, kuid keegi ei suutnud Phil Fodenit veerandtunnil City avalöögi eest peatada, samal ajal kui Kieran Trippier andis teise poolaja keskel Bernardo Silva pallingu lohakalt ära. .

LOE ROHKEM: Newcastle vihastab Man City mängijaid ja Eddie Howe’i võib ees oodata emotsionaalne otsus – 5 asja

Arvestades, kui raiskav on Newcastle viimasel kolmandikul olnud, on iga löödud värav haamrilöök. Tundus, nagu oleks Groundhog Day värava ees City vastu pärast seda, kui Callum Wilson, Anthony Gordon ja Sean Longstaff tõrjusid esimesel poolajal head avalöögid, kus Newcastle ei suutnud kuidagi tabada ühtegi lööki.

Alles siis, kui vahetusmees Alexander Isak astus tunni piiril kaklusse, hakkas Newcastle lõpuks Edersoni tööle panema. Kuid isegi siis ei suutnud külalised oma võimalusi ära kasutada, enne kui Bernardo tabas löögi.

See ebakindlus värava ees on korduvalt pead tõstnud, kui Premier League’is on kaheksast mängust saadud vaid üks võit. Ainus õnnistus Newcastle’ile on see, et valesti löönud Spurs pole tabelis täit eelist ära kasutanud.

Siiski on lihtne unustada Newcastle’i edusamme sel hooajal. See ei olnud kindlasti eelmiste aastate Etihadi alistumine ja buss ei olnud pargitud.


Tõepoolest, isegi kui Newcastle jäi 2:0 alla, jätkasid külalised võitlust – sõna otseses mõttes. Kui Dan Burn tõmbas 72. minutil Jack Grealishi maha ja käskis City ründajal püsti tõusta, tormas Ruben Dias Geordiet lükkama. Peagi puhkes lähivõitlus, kui Burn ja Erling Haaland haarasid mõlemad üksteise särkidest ning Jamaal Lascelles, Joelinton ja Alexander Isak tormasid kohale, et oma meeskonnakaaslast toetada. Isegi lüüasaamise korral ei lehvitanud Newcastle valget lippu.

“Minu jaoks pole selles kahtlust,” ütles Howe ajakirjanikele. “Meil on meeskond täis sõdalasi, täis tõeliselt konkurentsivõimelisi mängijaid, kes tahavad meeleheitlikult võita.

Newcastle Unitedi ja Man City mängijad lähevad kokku

“Minu kui juhi jaoks on nii oluline, et näeksin meeskonnas seda hoogu. Me ei istu käed rüpes, me ei võta mängus toimuvat. Seisame enda eest, seisame püsti. teineteise jaoks. Ma tahan seda väljakul näha.”

Newcastle peab kindlasti seda võitlust näitama ja lisaks veel rohkemgi, et hakata taas mänge võitma, kuid Pep Guardiola teab, mis toimub. “Newcastle on järgmistel aastatel tõeline oht tiitlite nimel võidelda,” ütles City boss pärast mängu BT Sportile.

Kui rääkida siin ja praegu, siis Howe’i pool ei paistnud ilmtingimata välja nagu meeskond, kes põdes karikafinaali pohmelli pärast eelmisel nädalal Wembleyl saadud kaotust Manchester Unitedi vastu. Ilkay Gundogan võis sooritada varajase hoiatuslöögi, kui poolkaitsja pealöök minuti jooksul võrgukatusele maandus, kuid Newcastle alustas kindlalt.

Newcastle vajutas kõrgel väljakul, sundides Cityt tegema ebatavalisi vigu tagaküljel ja Ederson tõmbas palli surve all mängust välja. Harakad lõid oma esimese avangu vaid mõni minut hiljem, kui Bruno Guimaraes saatis Gordoni vasakule kihutama, kuid täisdebütant kaotas otsustaval hetkel jala.

See oli sellises mängus suur hetk ja City pani Newcastle’i maksma veerandtunni piiril. Rodri laiaulatuslik sööt tõstis paremalt välja Fodeni ja Inglismaa koondislane triivib Burni sisse, enne kui Anthony Gordonist ja Brunost mööda sõitis. Fodenil oli murdosa sekundist, mida tal vaja oli, et löögile pääseda ja ründaja jõupingutuse tõrjus libisenud Sven Botman võrku, jättes Nick Pope’ile võimaluse.

Newcastle võis kunagi ammu kapituleeruda, kuid harakad kogunesid ja Wilson libises peagi Longstaffis. Longstaff ootas aga päästikule vajutamisega liiga kaua ja Nathan Ake suutis poolkaitsja löögi tõrjuda.

Newcastle Unitedi mängija Sean Longstaffi löögi tõrjus Manchester City mängija Nathan Ake(Pilt: PA)

See võimalus tuletas Cityle meelde, et neil on vaja sekundit ja tšempionid hakkasid Newcastle’i oma poolajal tagasi suruma, kui külalised kukkusid sügavale ning Erling Haaland lõi Kevin De Bruyne’i tsenderduse peast mööda, kui ta oleks pidanud värava lööma. Ometi suutis Newcastle selle tormi üle elada ja Howe’i pool oleks pidanud enne poolaega tasavägis olema, kui Kieran Trippier Wilsonile noogutas Longstaffi otsiva palli üle värava. Ründaja üritas seda tabada, kuid ei õnnestunud korralikult ühendust luua. See oli selline võimalus, mille Wilson oleks kampaania esimeses pooles kinnisilmi kasutanud, kuid number üheksa pole viimastel nädalatel tema moodi välja näinud.

Kuigi Howe pidas vaheajal vastu Wilsoni haakimisele ja poolajal muudatuste tegemisele, tegi Newcastle’i boss pärast tunnimärki julge kolmikvahetuse ning viskas Longstaffi, Gordoni ja Alexander Isaki asemele Joe Willocki, Allan Saint-Maximini ja Alexander Isaki. Wilson. Allveelaevad andsid Newcastle’ile löögi käsivarre ja kõik kolm andsid kiiresti löögi.

Tõepoolest, Willock põrutas teise poolaja keskel tõrjuvat tsenderdust, kuid Joelinton ei saanud ühendust. Seejärel blokeeris Isak löögi Ruben Diase poolt, enne kui Ederson ründaja järelmeetmetega tegeles.

Isak näis, et tal on mõtet tõestada ja Rootsi koondislane jättis Manuel Akanji tolmu enne, kui tema tsenderdus Saint-Maximini peaga vastas, kuid Ederson kogus end 66. minutil kergelt.

Linnafännid läksid ühtäkki veidi närviliseks, kuid võõrustajatel oli mängu muutev vahetusmees Bernardo Silvas, kes vaid minut hiljem võõrustajate eduseisu kahekordistas. Mäng läbi, kuid see teekond on Newcastle’i jaoks alles alanud.

LUGEGE EDASI

Eddie Howe valmistus kaotama Newcastle’i mängijaid, keda ta “armastab”, kuna tuleb teha “karmid” emotsionaalsed kõned

Mõned Newcastle’i mängijad kukuvad sõidust maha, kuna klubi halastamatu ümberehitamine jõuab järgmisse etappi

Kõik, mida Eddie Howe ütles Man City kohta, karikafinaali piin ja vigastused Newcastle’i pressikonverentsil

Kevin Keegan paljastab, mida ta Eddie Howe’ile telefonis rääkis ja Newcastle’i legend rääkis ka omanikega

Mõned futuuride eest võitlevad Newcastle’i mängijad ja Eddie Howe on 241,7 miljoni naelase ülesande juures halastamatu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *