Eddie Howe selgitab Allan Saint-Maximini asendamist ja seda, miks Callum Wilson ei mänginud

Eddie Howe selgitab Allan Saint-Maximini asendamist ja seda, miks Callum Wilson ei mänginud

Newcastle Unitedi peatreener Eddie Howe ütles, et vabastas Allan Saint-Maximini City Groundil vigastuse tõttu. Prantslane jäi pärast alla parooli mängitud esimest poolaega konksu ja asendas Elliot Andersoniga, kuid Howe paljastas hiljem, et tal on vigastusprobleem. Nagu ülejäänud meeskonnakaaslased, saab ka tema treeningute vahel Dubais puhata.

Aga Howe ütles eile õhtul: “Ma ei arvanud, et Allanil polnud füüsiliselt täna päris hästi. Ta on kandnud tihedat reielihast.“Ma arvan, et see ei ole tõmme, see on lihtsalt väike pinge. Minu jaoks oli sel esimesel poolajal näha, et ta ilmselt ei saa enam edasi.”


LOE VEEL: Newcastle saadab Spursile avalduse, Isaki hirmutav tõde ja Shelvey nn.

Howe’i märgati ka Callum Wilsoniga vestlemas ja ta paistis, et too oli vahetusmees, enne kui ta asjale paremini mõtles.

Newcastle’i boss selgitas: “Ma ei tahtnud Callumit täna paljastada, ta pole palju trenni teinud, nii et otsustasin Elliotiga kaasa minna ja ta maksis mulle tagasi, tal läks väga hästi. Loodetavasti saame Callumi ja Maxi sobivad ja on saadaval pärast rahvusvahelist pausi.”

LUGEGE EDASI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *