Elektrikatkestus Peterborough lähedal jätab sajad kodud elektrita

Elektrikatkestus Peterborough lähedal jätab sajad kodud elektrita

Sajad majad Peterborough lähedal olid elektrita pärast esmaspäeval, 13. märtsil toimunud elektrikatkestust. Kokku sai kannatada 493 linna lõunaosas asuvat kinnistut.

Elektrikatkestusest teatati esmakordselt kella 9.15 paiku – kõigis kodudes taastus varustus kella 13.40ks. Met Office’i ilmahoiatus tugeva tuule eest kehtib kogu maakonnas esmaspäeva õhtul kella 18-ni.
Ühendkuningriigi elektrivõrkude pressiesindaja ütles: “Meie insenerid on teel. Usume, et probleem on õhukaabli rikkes, mis katkestas algselt 1523 kinnisvara toite. Meil ​​on aga õnnestunud vool mõnele kinnistule tagasi suunata, seega on praegu 493 kinnisvara. ikka mõjutatud.

Loe edasi: Inimesed kutsusid piirkonda vältima, kuna Peterborough tee jääb suletuks

“Meie juhtimisruumi spetsialistid jätkavad toite kaugjuhtimist, nii et teie vool võib igal hetkel uuesti sisse tulla. Mõnikord ei saa me sel viisil kõiki taastada, seega saadame ka töötajad oma seadmeid kontrollima. Praegu arvame, et toide on sisse lülitatud kella 11.00-12.00, kuid see võib muutuda sõltuvalt sellest, mida meie töötajad leiavad.


Elektrivool on nüüd taastatud

Ühendkuningriigi elektrivõrkude andmetel on nüüd vool kõigis piirkonna kodudes taastatud.

“Suur hulk sõnumeid”

Ühendkuningriigi elektrivõrgud saavad praegu palju sõnumeid, kuna tugev tuul põhjustab jätkuvalt häireid elektriinfrastruktuuris.

Pressiesindaja ütles:

Saame praegu palju sõnumeid ja me ei saa kõigile individuaalselt vastata. Vabandame viivituse pärast. Kui teie või teie tuttav on haavatavas olukorras või teil on hädaolukord, helistage meile numbril 105.

96 kodu on endiselt elektrita

Vaid 96 kodu on endiselt ilma elektrita. Insenerid jäävad sündmuskohale.

Kuni 171 kinnisvara

Praegu teatatakse, et mõjutatud on vaid 171 kinnisvara.

Elektrita on endiselt 493 kodu

Kokku on elektrita veel 493 kodu.

Insenerid sündmuskohal

Ühendkuningriigi Power Networksi pressiesindaja ütles:

Meie insenerid on saabunud Ramsey PE26 piirkonda, et uurida kohalikke omadusi mõjutavat elektrikatkestust. Spetsialiseerunud insenerid töötavad ka voolu kaugjuhtimise nimel ja see võib põhjustada teie tulede sisse- ja väljalülitamist. Teame, et elektrikatkestus võib olla eriti häiriv, kuna töötate kodus või hoolitsete eakate või haigete pereliikmete eest, ning tahame teid igal võimalusel toetada. Anname teile teada oma edusammudest, kuid kui teil on vaja meiega rääkida, helistage igal ajal meie meeskonnale numbril 08003163105.”

Viimased UK Power Networksilt

Pressiesindaja ütles:

Meie insenerid on teel. Usume, et probleem on õhukaabli rikkes, mis katkestas algselt 1523 objekti toite. Meil on aga õnnestunud vool mõnele kinnistule tagasi suunata, nii et hetkel on mõjutatud veel 493 kinnistut. Meie juhtimisruumi spetsialistid jätkavad toite kaugjuhtimist, nii et teie vool võib igal hetkel uuesti sisse tulla. Mõnikord ei saa me sel viisil kõiki taastada, seega saadame ka töötajad oma seadmeid kontrollima. Praegu arvame, et toide on sisse lülitatud kella 11.00-12.00, kuid see võib muutuda sõltuvalt sellest, mida meie töötajad leiavad. ”

Alguses tabas umbes 2000 kodu

Elektrivool on taastatud umbes 1500 kodus.

Mõjutatud 493 kinnisvara

Ühendkuningriigi elektrivõrkude teatel on praegu mõjutatud kokku 493 kinnisvara. Esimest korda teatati elektrikatkestusest kella 9.15 paiku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *