Elon Musk ennustab, et Trump võidab 2024. aastal “maalihkega”, kui talle esitatakse süüdistus

Elon Musk ennustab, et Trump võidab 2024. aastal "maalihkega", kui talle esitatakse süüdistus

Elon Musk on ennustanud, et kui endine president esitatakse kriminaalsüüdistuseks, valitakse Donald Trump tagasi “maalibiseva võiduga”.

Musk vastas teadetele, et Trumpile võidakse süüdistus esitada juba järgmisel nädalal. Hr Trump ise kirjutas oma platvormil Truth Social, et ta ootab teisipäeval vahistamist, lisades, et tema toetajad peaksid protestima, et “meie rahvas tagasi võtta”.

“Kui see juhtub, valitakse Trump ülekaaluka võiduga tagasi,” kirjutas Musk laupäeva alguses Twitteris.

New Yorgi prokurörid on viimastel nädalatel lõpetanud Trumpi võimaliku süüdistuse seoses täiskasvanute filmide staarile Stormy Danielsile 2016. aasta presidendivalimiste eel raha maksmisega. Pr Daniels väidab, et tal oli suhe hr Trumpiga, kuid endine president eitab väidet.

NÜÜD LEKIB ILLEGAALNE KORRUPTNE JA ÜLIPOLIITILISEST MANHATTANI RAJOONIKURITEGIST, MIS ON LUBAS PÜSTADA UUSI REKORDE vägivaldses kuritegevuses ja mille juhti RAHASTAB GEORGE BEWI SORTHOSTHOS, CINDOBETONBETON GEORGE SORTHOSTHOS. VANA JA TÄIELIKULT (paljude teiste prokuröride POOLT!) MUinasjutt, KAUGEMEL JUHTIV VABARIIGI KANDIDAAT JA AMEERIKA ÜHENDRIIKIDE ENDINE PRESIDENT vahistatakse JÄRGMISE NÄDALAL TEISIPÄEVAL. PROTESTI, VÕTKE MEIE RAHVUS TAGASI!” Hr Trump postitas laupäeva varahommikul väljaandele Truth Social.

Trumpi liitlane esindaja Marjorie Taylor Greene kordas laupäeval Muski seisukohta.

“Kui Manhattani kaitseminister esitab president Trumpile süüdistuse, võidab ta lõpuks veelgi suurema võidu, kui ta juba võidab,” säutsus ta Twitteris.

Trumpi pressiesindaja hoiatas, et süüdistuse esitamise täpse aja kohta pole viidet.

«Mitte ühtegi teadet peale illegaalsete lekete justiitsosakonnast ja DA büroost, NBC-le ja teistele võltsuudiste edastajatele ei ole saadetud, et George Sorose rahastatud Manhattani vasakradikaaldemokraadist prokurör on otsustanud oma nõiajahi korraldada. järgmine tase. President Trump rõhutab õigustatult oma süütust ja meie ebaõigluse süsteemi relvastamist. Järgmisel nädalavahetusel on ta Texases hiiglaslikul rallil. Tee Ameerikast jälle suur! ütles pressiesindaja avalduses.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *