Ema, kes kulutab nädalas toidupoele 7,50 naela, kutsub teisi üles loobuma teatud “stigmast”

Ema, kes kulutab nädalas toidupoele 7,50 naela, kutsub teisi üles loobuma teatud "stigmast"

Ema, kes kulutab oma iganädalasele toidupoele vaid 7,50 naela, on kutsunud teisi üles loobuma puu- ja köögiviljakonservide “stigmast”. Gloucestershire’is Lydneyst pärit Alison Preest valmistab tänu oma YouTube’i kanalil jagatavatele häkkidele oma perele süüa kõigest 75 penni eest.

Viimasel ajal on üleriigiliselt puudu puu- ja köögiviljadest, nagu tomatid ja kurgid, ning supermarketid süüdistavad Euroopa ja Aafrika ilma. 49-aastane väikeema ütleb aga, et tema pere saab endiselt vajalikke toitaineid tänu odavatele köögiviljakonservidele.Ta ütles: “Köögiviljakonservide ostmine on kindlasti häbimärgistatud, kuna seda peetakse vaeseks. Kuna ma elan ise toetustest, siis ma ei mõistnud kunagi konservi ostmata jätmise teadmatuse põhjust – kõik on sama. lihtsalt palju odavam.”

LOE ROHKEM: Midlandsi kool avaldab avalduse ja selgitab, miks õpilaste tualettruumides on “provokatiivsed” plakatid

“See on mentaliteedi asi, inimesed ei taha, et neid nähakse konserveeritud või külmutatud köögivilju söömas. Inimesed on pandud uskuma, et te ei saa konserveeritud köögiviljadest kaupa ega toitaineid.”

Tema lemmikpakkumised on 22 penni konserveeritud porgandid Lidlist ja 37 penni konservkartul Asdast, samas kui tema parim roog on köögivilja- ja kanapajaroog, mis sisaldab kolme portsjonit köögivilju hinnaga 95 penni portsjoni kohta. Alison on hakanud ka oma kartulikonservi küpsetama õhufritüüris, kuna säästab rohkem kommunaalkuludelt.

Tänu tema näpunäidetele maksab tema iganädalane ostlemine vaid 7,50 naela. Ta ütles: “Köögiviljakonservid on madala hinnaga ja kõrge toiteväärtusega.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *