Erik ten Hag ei ​​tee sama viga, mida Manchester United viimati Liverpoolis tegi

Erik ten Hag ei ​​tee sama viga, mida Manchester United viimati Liverpoolis tegi

Viimati oli Manchester United Anfieldil aprillis, oli küsimus, kui palju. Mitme väravaga võidaks Liverpool? Vastus oli neli.

Unitedi küsimus on nüüd, kui palju karikaid nad võiksid võita. Nii väikesed kui ka puhta pühkimise võimalused on, on vastus sama: neli.Möödus 319 päeva sellest, kui Liverpool alistas Unitedi 4:0. Sel õhtul arvas Ralf Rangnick, et United võib nõuda 10 uut lepingut. Kaks päeva hiljem võrdles ta meeskonna rekonstrueerimist avatud südameoperatsiooniga. Mitte, et oleksite eelmise hooaja koosseisust südame leidnud.

Loe ka: McClareni kohtumine osutus Unitedi mängijate seas populaarseks

Erik ten Hag on sõlminud lepingu vaid ühe mängijaga vähem kui 10 Rangnicki soovitatud, ehkki neli on olnud laenul ja Martin Dubravka omapärane loits lõppes enneaegselt uusaastapäeval.

Ten Hag ja Rangnick ei laulnud värbamisel samast hümnist, nii et Rangnicki nõustamisleping purustati enne, kui see jõustus, vaid kuus päeva pärast Ten Hagi ametlikku ametiaega.

Kõik Unitedi fännid, kes Rangnickist puudust tunnevad, on tema pressikonverentsid, mis olid teravad nagu kirurgi skalpell. Seal olid gegenpress konverentse, kuid mitte palju survet mängijate poolt. Ten Hag on 30-aastaselt hollandlaselt Chris Woodilt surve avaldanud.

Vähesed mängijad tõstavad Ten Hagi treenerivõimu rohkem esile kui Wout Weghorst. Weghorst pole täitnud rolli, milleks ta osteti, ja tal on 13 stardis üks värav, mis on kohutav rekord, mis on võrreldav Garry Birtlesi ja Diego Forlaniga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *