Erik ten Hag saadab Anthony Martialile sõnumi tema Manchester Unitedi tuleviku kohta

Erik ten Hag saadab Anthony Martialile sõnumi tema Manchester Unitedi tuleviku kohta

Erik ten Hag on Anthony Martialile öelnud, et ta ei võitle oma Manchester Unitedi tuleviku eest, hoolimata tema sel hooajal jätkuvatest terviseprobleemidest.

Martial on treeninud 10 päeva pärast viimaselt eemalviibimiselt naasmist, kuid ta ei ole veel mängupäeva koosseisu moodustanud ja ründaja ei riskita täna FA karikavõistluste veerandfinaalis Fulhami vastu.27-aastane mees on Unitedi eest mänginud vaid korra pärast seda, kui ta jaanuaris Old Traffordil Manchester City vastu 45 minutiga läbis, ja nüüd on tal sel hooajal vahele jäänud 30 mängu viie erineva puudumise tõttu, sealhulgas puusa-, selja-, Achilleuse ja reieliigese probleemid.

LOE VEEL: United võib Casemiro asendamisel pääseda ründava lähenemisega

Möödus 18 kuud sellest, kui ta viimati Unitedi eest 90 minutit mängis ja vaid üks tema 14 mängust sel hooajal on kestnud kauem kui 72 minutit.

Kuid Martial on kippunud avaldama mõju, kui ta on olnud saadaval, lüües kuus väravat ja lõi veel kaks väravat vaid 722 mänguminuti jooksul ning Ten Hag usub, et meeskond toimib tema alustades kõrgemal tasemel.

Wout Weghorst on Martiali probleemide tõttu sel hooajal alustanud 17 järjestikust mängu ja Monacost sõlmitud 50 miljoni naelase lepinguga lõppeb tema leping järgmise hooaja lõpus, kuid Ten Hag kinnitab, et ta ei ole veel punktis, kus tal on vaja tõestada. tema sobivust ja vormi, et tal oleks klubis pikaajaline tulevik.

“Ma arvan, et see pole õige hetk. Usun temasse, iga kord, kui ta on saadaval, annab ta tõesti oma panuse meeskonna tulemuslikkusesse, meeskonna tase tõuseb, kui ta on saadaval,” ütles Ten Hag. . “Teeme temaga koostööd, et saada vormi ja olla saadaval.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *