Evertoni järgmised kuus Premier League’i mängu võrreldes Wolvesi, West Hami ja Southamptoniga

Evertoni järgmised kuus Premier League'i mängu võrreldes Wolvesi, West Hami ja Southamptoniga

Evertoni 1:0 võidu olulisus Brentfordi vastu on juba esile kerkinud.

Sean Dyche’i meeskond väljus laupäeval pärast rasket võitu Goodison Parkis mesilaste üle väljalangemistsoonist.Kuid nad polnud ainuke raskustes klubi, kes liikus pärast seda, kui Bournemouth valmistas üllatuse, alistades lõunasöögi avalöögis Liverpooli, viies ka Cherriesi kukkumistsoonist välja.

Selle asemel alustas Southampton päeva Premier League’i keldriklubina, kuid nad noppisid usaldusväärse punkti Manchester Unitedis, kes lasi Casemiro minema saata. West Ham jääb Evertoni alla pärast seda, kui nad suutis kodus viigistada Aston Villaga ning Toffees on võitnud kolm punkti Wolverhampton Wanderersi vastu pärast seda, kui Keskmaa klubi alistas Newcastle Unitediga 2:1.

LOE ROHKEM: Demarai Gray aurab VAR-is ja Seamus Coleman näitab oma klassi Evertoni lemmikuna

LOE ROHKEM: Dwight McNeil paljastab kaks tegurit oma Evertoni noorendamise taga

Asjad ei saaks olla pingelisemad, sest koguni üheksa meeskonda sattus väljakukkumise ohtu. Siin on ülevaade Evertoni kuuest järgmisest Premier League’i mängust, võrreldes ülejäänud kaheksa meeskonnaga, kes kõik loodavad kukkumisest jagu saada.

Chelsea (a) – laupäev, 18. märts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *