Evertoni üleminekuuudised – Dele Alli otsus, Dominic Calvert-Lewini värskeim, Duvan Zapata tõrkus

Evertoni üleminekuuudised – Dele Alli otsus, Dominic Calvert-Lewini värskeim, Duvan Zapata tõrkus

Tom Cannon ei kasutanud võimalust rääkida oma Prestoni North Endi tulevikust.

Ta on oma viimases neljas meistrivõistluste mängus löönud kolm väravat, sealhulgas resultatiivse söödu nende hiljutises 2:1 võidus Rotherhami üle.

Ründaja saabus Evertonist laenule augusti lõpus kuni hooaja lõpuni.

“Peame lihtsalt ootama ja vaatama,” ütles Cannon LancsLive’ile. “Ma olen kindel, et räägin töötajatega. Ma ei oska öelda. See on natuke liiga vara, aga me peame lihtsalt ootama ja vaatama. Poisid on ausalt öeldes boss. Ma just sobisin sisse. esimesest päevast peale.Ei ole halbu mune ega muud taolist.Kõik poisid on hästi kootud ja kui ma lihtsalt sisse tulen ja nendega hakkama saan, on minu jaoks suurepärane.

“Olen siin viibimisest saadik palju õppinud ja paar kuud on veel aega. Chedi (Evansi) pealt õppimine on suurepärane, isegi sellised pisiasjad nagu minuga mängudes rääkimine. Olen märganud, et kogenud mängijad nagu DJ ja Browney, suhtlemine on suurepärane. Noore poisina annab nende selja taga kuulamine tõelise tõuke.”

Evertoni laenuvõtja, Tom Cannon tegutseb Preston North Endi eest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *