Fännid panevad Gary Linekerile tähelepanu, kuna Sky Sports kaotab kommentaariumi mängus Fulham vs Arsenal

Fännid panevad Gary Linekerile tähelepanu, kuna Sky Sports kaotab kommentaariumi mängus Fulham vs Arsenal

Sky Sports oli sunnitud vabandama pärast kommentaaride kaotamist, kuna Arsenal avas pühapäeval Craven Cottage’is oma ülitähtsas Premier League’i kohtumises Fulhamiga skoori.

Sky Sportsi kommentaariumis jäi Gabrieli värav tabamata(Clive Rose / Getty Images)

Sky Sports oli sunnitud vabandama pärast kommentaaride kaotamist pühapäeval Fulham vs Arsenal mängu esimesel poolajal.

Arsenal avas skoori, kui Gabriel Magalhaes lõi pöördelises nurgas peaga, kuid vaatajatel polnud otsustaval hetkel kommentaare, kuna Skyl tekkisid tehnilised probleemid. Saatejuht Dave Jones pidi sekkuma ja aktsiooni üle rääkima pärast seda, kui ringhäälinguorganisatsioon kaotas ühenduse peakommentaatori ja kaaskommentaatori Alan Smithiga.Fännid viskasid kiiresti nalja, et Sky Sports vaikis, näidates solidaarsust Gary Linekeriga, kelle BBC on tema säutsude tõttu peatanud. “Sky Sports näitab üles solidaarsust MOTD meeskonnaga,” kirjutas üks fänn Twitteris.

“Võimalus, et Sky Sports täna pärast kõike BBC-ga toimuvat kommentaaridest ilma jääb, on lihtsalt ebareaalne,” naeris teine. “Kas Sky Sportsi kommentaarimeeskond on ka streikima hakanud!?!” kirjutas teine.

Üks fänn lisas: “Tore, et Sky Sports näitab solidaarsust Gary Linekeriga, tõmmates oma kommentaarid 20. minutil mängule Fulham vs Arsenal.”

Linekeri peatamine on viinud BBC sel nädalavahetusel kriisi, kuna ringhääling on sunnitud näitama 20-minutilist päevamängu versiooni ilma saatejuhi, asjatundjate ja kommentaatoriteta. Vahepeal on mõjutatud ka BBC raadioprogrammid, WSL-i levi ja 2. päeva matš.

Gabriel juhtis Arsenali ette(Jacques Feeney / Offside Getty Images kaudu)

Lineker peatati pärast seda, kui ta keeldus vabandamast säutsude eest, mis kommenteerisid valitsuse ebaseadusliku immigratsiooni seaduseelnõu.

See on tavaline Sky Sportsi jaoks, kellel oli pühapäevasel kell 14.00 avalöögiks Craven Cottage’is täielik nüri meeskond ja kommenteerijate duo. Nad olid kohal, et selgitada VAR-i otsust varakult välistada Antonee Robinsoni omavärav, kuid avavärav ei õnnestunud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *