FPL 28. mängunädala Scout Picks: Spurs duubel, Trossard sisse

FPL 28. mängunädala Scout Picks: Spurs duubel, Trossard sisse

Oleme 28. mängunädalaks valinud oma parimad Fantasy Premier League (FPL) mängijad.

Varasem tähtaeg – reedel kell 18.30 GMT – tähendab, et oleme Scout Picksi ette toonud, seega on hoiatus, et allesjäänud pressikonverentsidel võib tekkida vigastus või paar.

Eelolevas voorus jääb FA karikavõistluste veerandfinaalide kokkupõrgete tõttu tühjaks kuus meeskonda. Mängumänguta pooled on Brighton ja Hove Albion, Fulham, Liverpool, Manchester City, Manchester United ja West Ham United.

Nagu ikka, oleme piiratud 83,0 miljoni naelaga meie esimesele XI. Ja pärast lugejahääletust enne 2022/23. aastat on meie 15-liikmelise meeskonna jaoks kehtiv üldine hinnapiir 100,0 miljonit naela.

VÄRAVAVAHT

FPL-i ülevaade: Kepa veab uuesti, kuid James jääb 2. nullist ilma

Kepa Arrizabalaga (4,7 miljonit naela) on oma 17 Premier League’i mängus Graham Potteri käe all löönud vaid 13 väravat, registreerides sel teel kaheksa nullimängu. Boonuspunkte on samuti vooganud, viimase 12 matšiga on neid saabunud 10.

Pärast naasmist seisuga 3-4-3 on Chelseas toimunud väike elavnemine, järjestikused võidud on kirjas Leicester City, Dortmundi Borussia ja Leeds Unitedi vastu. Peab ütlema, et matš Evertoni vastu pole kaugeltki lihtne, kuid Toffees on Sean Dyche’i juhtimisel võõrsil võiduta.

KAITSJAD

FPL Double Gameweek 27 diferentsiaalid: Mbeumo, Chilwell + Elliott 2

Kieran Trippier (6,1 miljonit naela) teenib keskmiselt rohkem punkte mängu kohta (6,1) kui ükski teine ​​poolkaitsja või ründaja FPL-i baaris Erling Haaland (12,1 miljonit naela) ja Harry Kane (11,7 miljonit). Trippier on sel hooajal 25 kohtumises seitsme ründevahetuse ja 14 nullimänguga tema nimele kuulunud. Viimane meeskond, kes takistas Nottingham Forestil The City Groundil väravaid löömast, oli Tottenham Hotspur kogu 4. mängunädalal, kuid võõrustajad võisid sel juhul ilma mõjuka ründaja Brennan Johnsonita (5,7 miljonit naela).

Selline on meie usaldus Chelsea tagaliini vastu, kellel on viimase kuue Stamford Bridge’i kohtumises neli nullimängu, me oleme Bluesi tagalaval kahekordistanud. Ben Chilwell (5,9 miljonit naela) on kõigis võistlustes igas viimases kolmes matšis ründes tootnud ja on seejärel 28. mängunädala enim ostetud mängija. Tema roll settides oli eelmisel korral võtmetähtsusega, kusjuures kõik kolm mängu võimalused, mida ta lõi, ja tõepoolest ka tema löödud avalöögi, mis tulenes nurgalöögi olukordadest.

Paberil näib Arsenal olevat favoriit 28. mängunädalal vastast välja lülitada: kogu hooaja jooksul on ainult Newcastle United lubanud vähem väravaid lüüa. Põhja-Londoni klubi läheb vastamisi Crystal Palace’i meeskonnaga, kes ei ole MM-i järgsest 13-st mängust kaheksal korral skoori löönud, olles sellega harvem kui ükski teine ​​meeskond. Gabriel Magalhaes (5,2 miljonit naela) on meie valik, tema pühapäevane Craven Cottage’i värav viis tema hooaja arvestuse kolmele. Selle ajaga on ta kirja pannud 23 väravakatset, 17 pealelööki kastis ja neli suurt võimalust, kõik kaitsjate arvestuses on kõik suurepärased.

KESKVÄLJAD

  1

Ülejäänud osa sellest artiklist on täiesti tasuta lugemiseks, kuid juurdepääsuks on vaja Fantasy Football Scouti kasutajakontot – siit saate oma konto tasuta hankida.

  1

KOGUKONNA MEISTER

Igal nädalal võtab Fantasy Football Scout kogukonna liige Scout Picks vastu.

Kogukonna liige, kes edestab meie meeskonda suurima vahega, võidab 100 naelase Amazoni vautšeri ja koha meie Moderaatorite ja Panustajate Liigas järgmisel hooajal.

Boleyni poiss81:54 võit mängunädalal 6 andis neile 2022/23 seni suurima võidu (vahe 27 punkti).

Meie selle nädala meister on bbaggins79 kes on läinud järgmisele: Kepa; Trippier, Chilwell, Gabriel, Zinchenko, Mee; Maddison, Martinelli; Kane (c), Toney, Watkins

Scout Picks on sel hooajal kogukonnaga viigis 13:13.

JÄLGI SKAUTI NÄDALA ÜLEKANDEKAVAID

Premier Fantasy Tools liitub Scout Networkiga aastatel 2021/2022 2

Me juhime sel hooajal FPL-is skautide kogukonna meeskonda, kus iganädalaste otsuste tegemisel aitavad kaasa sellised püsikliendid nagu TopMarx, Geoff, Tom Freeman ja teised.

Ja me ei vaata ainult ühte nädalat ette nagu Scout Picks, vaid plaanime ette tulevasi nädalaid ja kuid.

Meie meeskonda saate jälgida Premier Fantasy Tools Pro Planneri kaudu, mille kohta saate lisateavet siit.

UCL Fantasy piiramatu üleminekumeeskond paljastab

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *