Gareth Southgate toob Chelsea Reece Jamesi näite, et selgitada Arsenali Ben White’i Inglismaa sikutamist

Gareth Southgate toob Chelsea Reece Jamesi näite, et selgitada Arsenali Ben White'i Inglismaa sikutamist

Inglismaa peatreener Gareth Southgate selgitas oma otsust jätta Arsenali kaitsja Ben White oma viimasest koosseisust välja. Kolmelõvi boss nimetas neljapäeva hommikul oma 25-liikmelise nimekirja eelseisvateks Euroopa 2024. aasta kvalifikatsioonimängudeks Itaalia ja Ukraina vastu.

White oli märkimisväärne eemalejäämine Southgate’i valitud kaitsjate ridadest koos Liverpooli paremkaitsja Trent Alexander-Arnoldiga. Inglismaal on nende käsutuses suur hulk suurepäraseid paremkaitsjaid, Chelsea Reece James, Manchester City mängija Kyle Walker ja Newcastle’i Kieran Trippier on kolmik, kes valiti sel kuul oma rahvusmeeskonda esindama.Southgate selgitas, et see on tema jaoks kõige raskem positsioon, kuid tõi näite, miks Bluesi paremkaitsja valiti enne Gunnersi pakkumist. “Meil on Beni ja Trentiga kolm poissi parempoolses äärekaitsjas ja oleme neist kahest täpselt eespool,” selgitas ta.

LOE VEEL: Chelsea Enzo Fernandezi trikk võib järgmise paari nädala jooksul võita Man Utd ja Jude Bellinghami

“Meid on sellel positsioonil õnnistatud andekuse sügavusega. Seda positsiooni on kõige raskem valida, kuigi see pole kunagi sirgjooneline kriteerium ja see muutub alati ka vormi osas.

“Kyle ja Tripps alustasid mänge MM-il ja Reece, kes tuleb tagasi, on veel üks tippmängija, nii et jah, meile meeldiks see sügavus väljakul igal positsioonil.”

White oli Inglismaa staaride hulgas, kes sõitis Katari 2022. aasta maailmameistrivõistlustele, mis oli viimane kord, kui rahvusmeeskond kohtus rahvusvahelisel kohustusel. Siiski lahkus ta oma meeskonnakaaslased enne nende viimast kokkupõrget Senegaliga, FA viitas tema lahkumisel “isiklikele põhjustele”.

Hiljem selgus, et White’il oli väidetavalt vastamisi Inglismaa abitreeneri Steve Hollandiga, samas kui teated näitasid ka, et Gunnersi tagamängija muutus laagris õnnetuks ja nägi vaeva oma meeskonnakaaslastega suhtlemisel. Kui küsiti nende väidete kohta toona, vastas Southgate: “Selgitasime, miks Ben laagrist lahkus, ja minu arvates on oluline, et seda austatakse.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *