Graham Potter lubab uut lähenemist pärast Chelsea suhtlusprobleemi tunnistamist

Graham Potter lubab uut lähenemist pärast Chelsea suhtlusprobleemi tunnistamist

Graham Potter on Chelsea peatreenerina tohutu surve all pärast seda, kui ta on võitnud 15 kohtumises kaks võitu – ja Stamford Bridge’il pole alates 15. jaanuarist ühtegi väravat löönud –, et hooaeg seiskuks.Graham Potter edastab meeskonnauudiste värskenduse enne Chelsea ja Leedsi kohtumist

Graham Potter tunnistas, et peab enne Chelsea jaoks kaht krõbedat kodumängu oma “sõnum paremini edastama”.

Kuid kiusatud Bluesi boss, kes väitis, et ka tema mängijad peavad end parandama, kinnitas: “On tunne, et see on lähedal”. Endine Brightoni boss vajab kiireid tulemusi pärast seda, kui 15 mänguga on võidetud kaks võitu – ja Stamford Bridge’il pole väravaid alates 15. jaanuarist –, enne kui võõrustab laupäeval Leedsi ja teisipäeval Borussia Dortmundi.Veel kaks kaotust panevad proovile isegi omanike Todd Boehly ja Clearlake Capitali kannatuse. Potter väitis, et tal on endiselt omanike toetus, kes olid eile taas oma Cobhami treeningväljakul, ja riietusruum.

Kuid tema hoolikalt ehitatud pallivaldamise jalgpall on viimase kuue võiduta matši jooksul toonud vaid ühe värava. Ja vaimse nõrkuse tõttu on nad kaotanud viimase üheksa mänguga, kus nad on alla jäänud.

Potter, kes tunnistas, et tema meeskond oli “halval hetkel”, ütles: “Te vaatate alati, kuidas te töötate, oma protsessi, oma sõnumeid ja kuidas saate seda parandada. On üsna lihtne, kui asjad ei suju kedagi teist süüdistada, kuid tegelikkus on see, et see algab minust endast ja ma vaatan, kuidas saaksin parandada oma suhtlust mängijatega, kuidas saaksin end treenerina paremaks muuta, kuidas saaksime paremaks muutuda. sõnumside ja kuidas saame kõike parandada. Selle nimel sa võitled.

“Kui olete saavutanud tulemused, mis meil on olnud, pole see (teie sõnum) täiuslik, vastasel juhul saate paremaid tulemusi. On selge, et see on protsess, kuidas meie sõnum paremini edastada. Kuidas saaksime asju struktureerida viisil, mis aitaks mängijaid, sest see on see, milleks me siin oleme.

Graham Potter arvab, et Chelsea hädade lõpp on kohe nurga taga(Darren Walsh / Chelsea FC Getty Images kaudu)

“Kui tulemused ei ole head, siis minu vaatenurgast tuleb leppida sellega, et me pole seda piisavalt hästi teinud. Nüüd on see reaalsus, milles me oleme ja ma olen kindel, et mängijad võtavad vastutuse ja tunnistavad, et saavad ka paremini hakkama.

“Oleme selles koos. “Tunnen mängijate toetust, tunnen siin kõigi toetust. Tulemused ei ole olnud head, kuid me võitleme ikka veel üksteise eest. Nad tahavad paremini teha, nad teevad seda. On tunne, et see on lähedal. Tunne, et saame astuda mõned sammud, aga rääkida, on üks asi, me peame seda väljakul välja näitama, me peame seda väljakul nägema.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *