Greggs jätab populaarse lihavõttepühade maiuse menüüst välja, kui ostjad küsivad, mida nad mõtlevad?

Greggs jätab populaarse lihavõttepühade maiuse menüüst välja, kui ostjad küsivad, mida nad mõtlevad?

Greggsi fännid on pettunud pärast seda, kui pagariärikett teatas, et on populaarse lihavõttesuupiste maha jätnud.

Selgus, et ostlejad ei saa enam peatänava lemmikutest kuumi ristkukke osta. Maiuspala seostatakse sageli ülestõusmispühade hooajaga ja seda süüakse traditsiooniliselt suurel reedel, et tähistada paastuaja lõppu.See tähendab, et kliendid peavad need mujalt hankima, kuna sel aastal nad Greggsi juurde ei naase. Inimesed võivad aga oodata, et nende asemele jõuaks riiulitele mõni uus lihavõttepühade lisand.

Rääkides sellest, et kuumad ristkuklid pole enam saadaval, ütles Greggsi pressiesindaja: “Kuigi Hot Cross Buns ei naase lihavõttepühade menüüsse, hoidke silm peal teistel lihavõttepühade lemmikutel, mis varsti meie poodidesse jõuavad.”

Pagarihiiglane ei ole veel kinnitanud, milline on tema lihavõttemenüü, kuid see peaks ilmuma päeva eel – mis langeb tänavu pühapäeval, 9. aprillil.

Varem võisite lihavõttepühade ajal Greggsis neljaliikmelise paki saada 1 naela eest, kuid see on teist aastat järjest, kui need pole saadaval. Kohevad vürtsised kuklid valmistatakse tavaliselt tsitruselistest ja kuivatatud puuviljadest, mille ülaosas on ristimärk, mis sümboliseerib Jeesust ristil suremas.

Tänapäeva populaarseimad lood

Fännid on sotsiaalmeedias jaganud oma pettumust, et nende lemmikmaiused on Greggsi menüüst välja jäetud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *