Guardiola nõustub, et ametiaega hinnatakse Meistrite liiga edu järgi | Manchester City

Kontroll: kui Manchester City teisipäeval RB Leipzigiga seda ei saavuta, on Pep Guardiola sõnul nende Meistrite liiga saatus mündiviske, kuna ta kavandab teekonna Bundesliga kolmandal kohal olevast meeskonnast veerandfinaalidesse.

Viik on 1:1, kuna Marco Rose’i meeskond saabub Etihadi staadionile kõrgete panustega õhtuks. Guardiola, kellel on täielikult vormistatud meeskond, on avajao üle vaadanud mures, et avatud võistlus tähendaks väiksemat edasipääsu võimalust.

“Esimesel poolajal olime paremad. Teisel poolajal olid nad paremad,” ütleb ta. “Nägime mängu [again] ja oleme püüdnud välja mõelda, mida me tegema hakkame. Püüame kohandada mõnda asja, mis võib-olla aitab meil paremini juhtida ja natuke paremini mängida.

“Usun üleminekumängudesse, see on alati nii [the toss of] münt. See võib minna teie kasuks või [not] kuid see on nokaudimäng ja võib-olla peame rohkem mängu murdma, võib-olla mitte. Eks me näe. Lõpuks määrab mäng, mida me tegema peame.

Vaatamata sellele, et Guardiolalt küsitletakse alati tema ebaõnnestumise kohta Cityt Meistrite liiga võiduni viia, meeldib talle võistlus. “See on armas: mängivad meeskonnad teisest Euroopa osast, mitte samadest, mis Inglismaa. See on eriline, nii tore on oma klubi kõikjal Euroopas näidata,” ütleb ta.

City on Premier League’is teisel kohal – viie punktiga maha Arsenali – ja võõrustab laupäeval enne rahvusvahelist pausi FA karikasarja kuuendas voorus Burnleyt, kusjuures mänedžeri kavatsus on tema poolel jääda kõigil kolmel võistlusel.

Pep Guardiola räägib pressikonverentsil
“Pärast seda, kui ma kohale jõudsin, on inimesed öelnud, et olen siin, et võita Meistrite liiga,” ütleb Pep Guardiola. Foto: Alan Martin / Action Plus / Shutterstock

“See on tõesti oluline,” ütleb Guardiola. “Mitte lihtsalt see, et see oleks halb paus, aga ka hooaja viimased kaks ja pool kuud elus olla, võistlustel viibimist pikendada, Arsenali lähedal olla on hea.

„Sellepärast me siin oleme: trofeeside võitmiseks. Ma ei tea ühtegi treenerit ega mängijat, kes ei tahaks võita.

Guardiola on veendunud, et tema City ajastut hinnatakse selle järgi, kas Meistrite liiga võidetakse. “See on avalik arvamus. See ei tähenda, et ma sellega nõus oleksin, kuid minu üle otsustatakse selle põhjal kohut. Kuna ma siia saabusin, enne esimest Meistrite liiga mängu, esimest korda meedia ees istudes, ütlesid inimesed, et olen siin, et võita Meistrite liiga. Ma ütlesin: “Mida?”

“Kui ma oleksin Madridi Reali mänedžer – seda ei juhtuks –, saaksin sellest aru, aga siin ma ei tea. Aga ma aktsepteerin seda. Nii palju kui ma läbi elan, ei muuda see seda.

jätke eelmine uudiskirja reklaam vahele

Kevin De Bruyne pakub samasuguse flegmaatilise hoiaku küsimusele, kas Euroopa siniribaklubide konkurentsis triumfeerimata jätmine oleks kahetsusväärne. “Tegelikult mitte – ma ei kahetse oma tegusid,” ütleb ta.

“Ükskõik millisel konkursil ma osalen, püüan seda võita. Sa kaotad palju rohkem kui võidad, kuid õnneks olen suutnud palju võita.

Teda ei ärrita Meistrite liigas käimasolev City teema. “Kui te mürast hoolite, häirib see inimesi natuke,” ütleb ta. “Me ei ole seda võitnud, kuid meil on Meistrite liigas väga hästi läinud ja ma tean, et inimesed rajavad kõike ainult võidule.

“Ilmselt tahan ma selle võita, kuid tean, et seni, kuni me seda ei tee, saan samad küsimused ja minuga on kõik korras, sest inimesed mõistavad teid selle põhjal kohut. Püüame need mängud lihtsalt võita ja olla parimad inimesed ja meeskond, kes olla saame.

31-aastane De Bruyne ei kaalu, millal võib pensionile jääda. “Ma olen perfektsionist,” ütleb ta. “Ükskõik, mida ma jalgpallis või elus teen, tahan alati, et see oleks 100%. Sellega seoses mõtleksin sellele, kui aeg tuleks, kuid see ei pruugi olla praegu.

“Praegu tahaksin püsida võimalikult kõrgel tasemel nii kaua kui võimalik, kuid see pole ainult minu otsus. Ma ei tea, kaua ma mängin. Kuni mul on lõbus, mängin jalgpalli.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *