Hibsi juht Ben Kensell astub SFA ametnikele vastu Steven McLeani kohtunike väljapaneku pärast Celtici lüüasaamises

Hibsi juht Ben Kensell astub SFA ametnikele vastu Steven McLeani kohtunike väljapaneku pärast Celtici lüüasaamises

Hibsi tegevjuht Ben Kensell astus SFA ametnikega vastu, et saada vastuseid pärast mitmeid vaieldavaid kohtunike otsuseid 3:1 kaotusseisus Celticule.

Lee Johnsoni meeskond kaotas üksikründaja Elie Youani 24 minuti jooksul kahe kollase kaardiga, millest esimene oli üsna kahjutu katse sulgeda Carl Starfelt ja teine ​​pärast sasipundart Cameron Carter-Vickersiga, sest Hibsi boss arvas, et see võis olla vaba. – löö tema küljele. Kohtunik Steven McLean määras kolm penaltit – sealhulgas ühe VAR Gavin Duncani abiga ja ühe, mille videoametnik tühistas.Josh Campbell lõi Hibsi eest esimese värava pärast seda, kui Starfelt tõmbas Paul Hanloni särgi, keda hiljem karistati Carter-Vickersi mahatõmbamise eest, et võimaldada Jotal viigistada. McLean osutas ka kohale, kui Liel Abada enne VAR-i sekkumist jalgu jäi. Hibs jäi trotslikuks, kuni Oh Hyeon-gyu juhtis 81. minutil Celticu ette ja Sead Haksabanovic põrutas koju sügavale vaheajal.

Arvatakse, et Leithi klubi oli laupäeva pärastlõunal McLeani näitusel ärritunud ja Edinburgh Evening News on teatanud, et Kensell osales pärast kokkupõrget “tulises vahetuses” ametnikega.

Mängu järgselt ütles Johnson: “Peate kohtuniku esituse peale näpuga näitama. Kuidas, kuradile, saab see olla Elie Youani ärasaatmine?

“Arvasin, et see oli viga Elie vastu; keskpoolkaitsja tõmbab ja lükkab teda – Carter-Vickers on tugev poiss – ja selleks ajaks, kui Elie oma peaga ühenduse loob ja teeb, on ta umbes 5 jalga 2 tolli pikk. Ja ta on suur mängija . Elie on selja taga, ta ei tea, kus Carter-Vickers on ja ta on lihastest väljas. Võib-olla viga, võib-olla mitte. See pole kindlasti kollane kaart.

“Ma arvan, et kohtunik nõudis punast kaarti selle põhjal, mida ta mulle ütles. Ta ütles, et see oli hoolimatu väljakutse. Vaevalt, et see oli hoolimatu väljakutse. Ta on selja taga väravale, ta on ta varakult kinni löönud ja ta on väljas. tasakaal. See oli lihtsalt väga kehv esitus. See häirib mind. Sellised klubid nagu Hibs vajavad, et kõik meeskonnad oleksid punktis. Meie olime, aga nemad ei olnud.”

LUGEGE EDASI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *