Hull FC kohtuotsus kui pool, kes sai kindla reaalsuse kontrolli tugevate katalaanide vastu

Hull FC kohtuotsus kui pool, kes sai kindla reaalsuse kontrolli tugevate katalaanide vastu

Hull FC sai oma hooaja esimese kaotuse, kuna Catalans Dragons domineeris mängu täielikult, et jätkata oma muljetavaldavat aasta algust. Prantslased juhtisid kontrolli alates esimesest minutist ja hoidsid skoori tiksumas, saavutades kõikehõlmava 38:6 võidu.

Tohutu tõusu juhtis katalaanide pakk oli silmapaistev. Nad võitsid oma vastuseisu ja hindasid seda hästi, kuna nende autoriteet paistis tablool ja tulemustes.See ei olnud tingitud Hulli jõupingutuste puudumisest, nad lihtsalt ei saanud jalgealust lõpuks lameekraanil. Katalaanlastel oli kõik hästi ja vastupidi, kõik näis olevat Hulli vastu, kes ei aidanud end mõne vea ja kehva distsipliiniga. See on ragbi liiga, mõnikord ei lähe asjad nii nagu soovite ja mõnikord peate oma vastuseisu tunnustama. Tony Smithi pooled said siin hästi löödud küljega, mis ei andnud neile tolli ja see on üks, millele nad peavad kiiresti joone alla tõmbama ja sealt edasi liikuma.

Loe rohkem: Esiletõstetud muljetavaldav Catalans Dragons postitab Hull FC-s Perpignanis suuri skoori

Öelda, et mängu algus oli füüsiline, oleks alahinnatud. Katalaanid juhtisid varakult rünnakut suurte ja raskete tungidega, kuid Hull vastas esialgu karmi kaitsega. Prantslastel oli kogu väljakupositsioon ja lõpuks sai Tom Johnstone’i mängu esimese katse, kui avamine kakskümmend minutit lõppes.

Katalaanid suurendasid peagi oma eelist, kui Paul Seguier kukkus üle ja tegelikult polnud see midagi vähemat, kui nad ära teenisid. Nad kontrollisid esimest poolaega, domineerides mängus, mis oli praktiliselt ühesuunaline.

Hull lihtsalt ei leidnud soodsat territooriumi, kui Catalans 20 esimene pallimäng toimus sõna otseses mõttes kolm minutit enne poolajapausi. See jutustas vahetuste avamise loo, kuid selles lühikeses lõigus oli paar märki.

Küljelt vaadates tundus Jack Brown ohtlik oma rihmade, näpunäidete ja mahalaadimisega. Cleary püüdis end pärast aasta kahte esimest mängu endast märku anda. Noor rekvisiit oli käputäis, kuid lõpuks oli see asjata katalaanide väga hea väljapaneku vastu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *