Iga sõna Jamie Carragheri kirglikust kriitikast Liverpooli kaitsja Trent Alexander-Arnoldi kohta

Iga sõna Jamie Carragheri kirglikust kriitikast Liverpooli kaitsja Trent Alexander-Arnoldi kohta

Jamie Carragher usub, et Liverpool peab sel suvel ostma paremkaitsja, et võistelda Trent Alexander-Arnoldiga, olles küsinud, kas mängija kaitsedistsipliin aja jooksul paraneb.

Alexander-Arnold on sel hooajal pälvinud märkimisväärset kriitikat alla-pari esituste pärast, olles sageli positsioonilt tabatud ja süüdistatud ebaõiges suhtumises väljakul, kui üritas vastast nurjata.Vestlused selle üle, kas 24-aastane mees sobiks oma konkurentsitult loominguliste võimete tõttu keskväljale või mitte, on varemgi päevakorda tõusnud, kusjuures Inglismaa mänedžer Gareth Southgate on üks neist, kes selle idee üle ujutab.

LOE VEEL: Liverpooli fännid ei mõista Jürgen Kloppi otsust Madridi Reali kaotuse ajal

LOE VEEL: Miks Real Madrid mängis pärast Liverpooli alistamist CL-is mängu You’ll Never Walk Alone

Jürgen Klopp on jätkanud oma mängija kaitsmist, viidates sellele, et Alexander-Arnoldi edasi nihutamise idee oli jabur. Carragher on aga seisukohal, et kolmapäevane kaotus Madridi Realilt ei jätnud Liverpoolile muud valikut, kui võtta kasutusele uus lähenemine.

“See ei saa jätkuda, see, mis temaga sel hooajal juhtus, ja mitu korda on tal kaitsest puudu jäänud,” ütles punaste legend pärast Hispaania pealinnas peetud täisaja vilet CBS-ile.

Carragher jätkas: “Probleem, mis neil sellel positsioonil on, seisneb selles, et neil pole kunagi Trent Alexander-Arnoldile tõelist konkurentsi olnud ja üks põhjusi on see, et ta on olnud nii hea ja te arvate, et keda sa ostad ja kui palju. kas sa kulutad kellelegi, kes tegelikult iga nädal ei mängi?’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *