Iga sõna Javi Gracia ütles Leeds Unitedi kaotuse, lõpetamise, Kristenseni, Rutteri ja Gray kohta

Iga sõna Javi Gracia ütles Leeds Unitedi kaotuse, lõpetamise, Kristenseni, Rutteri ja Gray kohta

Javi, kui õnnetuna sa end täna õhtul tunned?

Hetkel olen pärast mängu väga pettunud, sest arvan, et meil oli natukene õnnetu. Ebaõnn, sest lõime palju võimalusi. Tõsi, me ei olnud kliinilised, me ei lõpetanud rahulikult, kuid lõime värava, mis oli minu arvates väga-väga pehme. Olime lähedal mängudünaamika muutmisele, kuid väravaid me ei löönud.Nad lõid kaks silmapaistvat väravat, kuidas kavatsete Leedsi lõpptulemust parandada?

Esiteks proovime treeningutel selle kallal töötada, proovime analüüsida, miks me täna hästi ei lõpetanud. Usaldus, mida ma arvan, on samuti oluline, headest tulemustest tulenev enesekindlus, see on tsükkel. Selle kallal töötamine on minu arvates ainus asi, mida saame teha, ja proovime seda järgmisel korral paremini teha.

Kui palju näete plaani, mida soovite, et teie mängijad teeksid, ja kas nägite, et see täna õhtul areneb?

Jah, ma arvan, et esimesel poolajal proovisime kolmega ees vajutada. Teisel poolajal läksime veidi taga kolme vastu kolme vastu ja võtsime rohkem riske. Meil oli hea tasakaal, nad ei loonud palju võimalusi.

Loe lisaks: Leeds Unitedi raiskamise eest karistati, kuna Fulham lõpetas Craven Cottage’is FA karikasarja

Nad lõid muidugi kaks suurepärast väravat ja neil läks väga hästi, kuid olime kogu mängu lähedal ühe värava löömisele ja mängu dünaamika pisut muutmisele. Seetõttu olen veidi pettunud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *