Igapäevane West Midlandsi buss algab uuesti, kuna teatati suurtest häiretest

Igapäevane West Midlandsi buss algab uuesti, kuna teatati suurtest häiretest

Igapäevased West Midlandsi bussistreigid on taas käimas ja algavad esmaspäeval – enamiku teenuste ärajäämine kogu piirkonnast. Ametiühing Unite teatas, et pärast operaatori National Expressi (NX) kibedat vaidlust alustatakse tööaktsiooni.

Esmalt kavandati streike neljapäevaks, 16. märtsiks, kuid tegevus peatati, kui esitati parandatud palgapakkumine. Kuid Unite’i juhid on nüüd süüdistanud NX-i selles, et ta üritab ametiühingust mööda minna, keeldudes lubamast autojuhtidel oma depoo koosolekutel hääletada.Tõenäoliselt soovitas ametiühing autojuhtidel uued tingimused tagasi lükata. See tähendab, et kui lähipäevade jooksul lahendust ei jõuta, algab esmaspäeval tähtajatu streik.

LOE VEEL: streikivatel bussijuhtidel on vägivallatsemisest, piletihüppajatest ja umbrohusuitsetajatest küllalt

Unite on hoiatanud, et streigid jätkuvad iga päev, kuni nad ja autojuhid saavad kokkuleppe, millega nad on rahul. NX haldab 93 protsenti West Midlandsi bussivõrgust ja tegevus põhjustab suuri häireid.

Operaator osutab oluliselt vähendatud teenust, enamik busse sõidab haiglaliinidel. Teenused, mis töötavad, on harvemad ja ei tööta nii hilja kui tavaliselt.

Unite’i peasekretär Sharon Graham ütles: “Unite seisab õlg õla kõrval meie National Expressi liikmetega – ettevõtte katsed ametiühinguid lõhkuda ei muuda seda. Nad saavad nende streigi ajal Unite’i täieliku ja täieliku toetuse õiglase palgatõusu nimel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *