Iirimaa – Inglismaa koosseis: Meeskonnauudised enne Six Nationsi mängu

Iirimaa – Inglismaa koosseis: Meeskonnauudised enne Six Nationsi mängu

Iirimaal on täna võimalus lõpetada muljetavaldav Six Nationsi kampaania suure slämmiga – nende teele jääb vaid raskustes olev Inglismaa.

Nad on juba alistanud Walesi, Prantsusmaa, Itaalia ja Šotimaa, inglaste skalp viimasena. Steve Borthwicki meeskond kaotas viimases voorus Prantsusmaa vastu rekordilise kaotuse ja Iirimaa lakub püha Patricku päeva nädalavahetusel toimuval matšil huuli.

Inglismaa koondise asekapten Ellis Genge on öelnud, et meeskond astub siiski võitlusse, et üritada pidu peatada. “Milline sündmus,” ütles Genge. “Oleks imeline olla iirlane ja lasta Inglismaal kohale tulla ja saada suure slämmi võimalus [England] on nädalavahetusel, Püha Patricku päeval, kaotanud 50 punktiga. Päev, mis on sõna otseses mõttes nende jaoks loodud.

“Nii et me tuleme üles. Ja me hakkame võitlema.”

Siin on kõik, mida peate kinnitusdetailide kohta teadma.

Millal toimub Iirimaa v Inglismaa ja mis telekanalil see on?

Mäng algab laupäeval, 18. märtsil kell 17.00 BST. Seda näidatakse ITV 1-s ja voogesitatakse ITVX-is.

Mis on meeskonna uudised?

Iirimaa tegi oma algkoosseisus kolm muudatust, kuna Robbie Henshaw alustab turniiri esimest korda, kui Garry Ringrose on peavigastuse tõttu väljas. Jamison Gibson-Park saab partneriks Johnny Sextoniks, kes purustab kõigi aegade Six Nationsi punktirekordi kohe, kui ta punkte kogub. Ta on hetkel rekordiliselt Ronan O’Garaga samal tasemel 557 punktiga.

Ründajates astub Iain Hendersoni asemel välja Ryan Baird ja Josh van der Flier võidab oma 50. mängu.

Inglismaa kutsub Manu Tuilagi kõrvale ja annab esimese stardi Henry Arundellile vasakul äärel, samal ajal kui Anthony Watson rivistab paremale. Esirida jääb samaks, asekapten Ellis Genge ja Kyle Sinckler on rekvisiidis ning Jamie George on hooker.

Iirimaa – Inglismaa koosseisud

Iirimaa: Hugo Keenan; Mack Hansen, Robbie Henshaw, Bundee Aki, James Lowe; Johnny Sexton, Jamison Gibson-Park; Andrew Porter, Dan Sheehan, Tadhg Furlong, Ryan Baird, James Ryan, Peter O’Mahony, Josh van der Flier, Caelan Doris.

Asendajad: Rob Herring, Cian Healy, Tom O’Toole, Kieran Treadwell, Jack Conan, Conor Murray, Ross Byrne, Jimmy O’Brien.

Inglismaa: Freddie Steward; Anthony Watson, Henry Slade, Manu Tuilagi, Henry Arundell; Owen Farrell, Jack van Poortvliet; Ellis Genge, Jamie George, Kyle Sinckler, Maro Itoje, David Ribbans, Lewis Ludlam, Jack Willis, Alex Dombrandt.

Asendajad: Jack Walker, Mako Vunipola, Dan Cole, Nick Isiekwe, Ben Curry, Alex Mitchell, Marcus Smith, Joe Marchant.

Koefitsiendid

Iirimaa – 1/9

Viik – 40-1

Inglismaa – 13/2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *