Imran Khani maja korraldas politsei haarangu, kasutades katuselt tulistades buldoosereid ja pisargaasi

Imran Khani maja korraldas politsei haarangu, kasutades katuselt tulistades buldoosereid ja pisargaasi

Pakistani politsei tungis laupäeval idaosas Lahore’i linnas endise peaministri Imran Khani residentsi, vahistas 30 inimest ja käivitas pisargaasi pärast seda, kui keegi hoone katuselt tule avas, teatasid ametnikud.

Politsei kasutas uudiste kohaselt buldoosereid, et purustada elukoha peaväravad.

Vanempolitseinik Suhail Sukhera, kes juhib operatsiooni kõrgetasemelises naabruskonnas, ütles, et politsei asus lammutama hr Khani Tehreek-e-Insafi partei ja trotslike toetajate püstitatud blokaadid.

Ta ütles, et endise juhi nuiaga toetajad üritasid politseinikele vastu panna, loopides kive ja bensiinipomme, kuid ohvitserid suutsid edasi liikuda, kuni hr Khani elukoha katusel olnud mees avas tule. Keegi viga ei saanud.

Hr Sukhera ütles, et politsei murdis lahti hr Khani elukoha peaukse ja leidis maskid, bensiiniga täidetud pudelid, raudvardad ja kurikad, mida kasutati nädala jooksul politsei vastu suunatud rünnakutes. Ta ütles, et laialivalguva elukoha sees püstitati ebaseaduslikud rajatised, et varjuda neile, kes on osalenud kümneid politseinikke vigastanud rünnakutes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *