Inglismaa kapten lahkab rekordilist kaotust Prantsusmaale: PlanetRugby

Owen Farrell: England captain dissects the record Six Nations defeat to France

Owen Farrell ütleb, et Inglismaa mängijad ja töötajad on valusad pärast laupäevast kaotust Prantsusmaale kuue riigi turniiril. Red Rose kaotas Les Bleusile rekordilise 53:10.

Kuna Inglismaa kapten langes selleks kokkupõrkeks pingile, võttis ta sellest hoolimata aega, et meediaga rääkida.

Planet Rugby’s James Kuigi kuulas Farrelli pettumust ja ilmset frustratsiooni hämmastava prantsuse poole absoluutse pumpamise pärast.

“Peame parandama”

“Ausalt öeldes pole me hetkel liiga palju detailidesse laskunud. Ilmselgelt on tulemus ja skoor meie jaoks tohutult pettumus,” selgitas Farrell.

“See pole kunagi tore. Enamik inimesi selles riietusruumis on selle mingil etapil läbi elanud. Inglismaaga mitte tavaliselt, Inglismaaga kindlasti mitte. Ma arvan, et meie jaoks ei muutu tegelikult midagi. Peame end paremaks muutma ja see paneb meid ennast hästi vaatama.

“Ma arvan, et te ei oota kunagi kodus niimoodi kaotamist; sa lihtsalt ei oota Inglismaa meeskonnana kuskil nii kaotada. Prantsusmaa pääses päris hea edumaaga ja avastasime end mängu taga ajamas. Me kõik teame, et kui ajad taga mängu hea meeskonna vastu, võid sind nõelata, ja seda me tegimegi.

“Praegu on raske selle üle järele mõelda ja pärast oli riietusruumis lihtsalt raske. Sel hetkel polnud midagi, miski ei olnud liiga spetsiifiline, lihtsalt tuletas poistele meelde, et kui oleme surve all, isegi siis, kui me pole surve all, siis kõike, mida me tahame teha, tahame teha koos ja tahame. kasutada meeskonna jõudu ja veenduda, et me areneme ja et me võitleme kõige eest. See oligi sõnumi põhiolemus.

Täiustused

“Ma arvan, et ma ei sea kahtluse alla inimeste kavatsusi, me lihtsalt vaatame, kuidas saaksime seda paremini teha. Praegusel hetkel analüüsime ilmselt kõigepealt enda mängu. Meil on võimalus neid homme vaadata, kuid ma kujutan ette, et päris suur osa sellest keskendub meile ja vaatab, mida saaksime parandada ja kuidas seda koos teha. kujutan ette pärast tänast päeva; kõik pingutavad selle nimel, et uuesti käima saada.”

“Nagu öeldud, me ehitame siin ilmselgelt ja nad saavutasid päris suure edumaa ning me püüdsime leida teed tagasi mängu.

“Kui teete seda suure võimsa poole vastu, kes võib asju proovides nõelata või pall lahti tuleb, eriti märjal teel, siis nad ärkavad ellu ja nad tegid seda kindlasti ka täna. Suur osa au tuleb anda Prantsusmaale ja nende mängimisviisile, kuid me teame, et saame sellest palju paremad olla.

“Õpime enda kohta palju ja loobume sellest mängust ja juhtumitest põhjalikult. Paljude mängijate jaoks on see meilt suurepärane õppimiskogemus. Aga ma ütlen seda selles mõttes, et me ei tahtnud seda – peame tagama, et me maksime sellest maksimumi.

“Ma teen selle selgeks; jäime pikalt alla, kuhu tahame jõuda. See, kuidas me kontaktalal olime, ei olnud mõlemal pool palli piisavalt hea. See on tohutu õppetund, kui vaadata maailma tippmeeskondi ja nad on võimsad ning Prantsusmaa näitas oma klassi ja iseloomu.

Prantsusmaa võim

“Lõppkokkuvõttes vaatate nende meeskonda ja teate, et nad on meeskond, mis on täis jõudu, ja kuigi meil oli plaan proovida võimu vastu leevendada ja proovida osa sellest ära võtta ja nende vastu teistmoodi mängida. , me ei saanud seda plaani ellu viia.

“Osa sellest oli meie tehtud vigade arv, mis oli suur, kuid see oli ka meeskonna vastu, kes ei lubanud meil plaani ellu viia, kuna need olid väga-väga head. Jällegi on meil tänasest valus; mängijatel on valus, mul on valus, treeneritel on valus, meil on sellest valus. Peame veenduma, et muutume selle jaoks paremaks.”

Pärast kaotust on Inglismaa nüüd kuue riigi edetabelis neljandal kohal. 18. märtsil toimuvas meistrivõistluste viimases voorus lähevad nad Aviva staadionil vastamisi Iirimaaga.

LOE ROHKEM: 21 alandavat statistikat ja fakti pärast Inglismaa rekordkaotust Prantsusmaale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *