Instagrami ja Facebooki NFT-de jaoks on see läbi

Instagrami ja Facebooki NFT-de jaoks on see läbi

Vähem kui aasta pärast on NFT-d Instagramis ja Facebookis surnud.

2022. aasta mais tutvustas Meta Instagram krüptovaluutapõhiste digitaalsete kogumisobjektide ehk NFT-de tuge ja peagi järgnes Facebook. Ja see, mis algas piiratud testina, laienes hiljem kõigile Facebooki ja Instagrami kasutajatele USA-s, kes said ühendada oma digitaalse rahakoti Meta rakendustega ja jagada oma armastatud NFT-sid.

VAATA KA:

Meta töötab Twitteri tapja kallal, kuid pöördega

Nüüd aga sulgeb ettevõte programmi ja Meta’s Commerce ja FinTechi juht Stephane Kasriel jagab uudist Twitteris. “Praegu lõpetame digitaalsete kogumisobjektide (NFT) kasutuse, et keskenduda muudele viisidele loojate, inimeste ja ettevõtete toetamiseks,” kirjutas ta.

Kasriel ütles, et ettevõte keskendub jätkuvalt uute võimaluste loomisele, et loojad ja ettevõtted saaksid “oma fännidega ühenduse luua ja raha teenida”, sealhulgas Reelsi sõnumside- ja monetiseerimisvõimalused. Ettevõte jätkab ka investeerimist sellistesse fintech tööriistadesse nagu Meta Pay.

Meta oli kunagi krüpto osas näiliselt all-in, kuid selle ambitsioonika Libra (hiljem Diem) krüptovaluuta matsid regulaatorid maha juba enne selle algust ning ettevõttel pole teiste krüptoprojektidega eriti vedanud, näiteks krüptoraha rahakotiga Novi. suleti juulis 2022.

Pole selge, kui palju veojõudu selle NFT-toodetel oli. Kuid Meta koondas hiljuti 11 000 inimest ning tegevjuht Mark Zuckerberg ütles, et plaan on suunata ettevõtte ressursid “väiksemale arvule esmatähtsatele kasvuvaldkondadele”, nagu näiteks Meta ambitsioonikas visioon Metaverse’i osas. Näib, et NFT-d nende hulgas ei olnud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *