Jacob Ramsey “teistsuguses” Aston Villa rollis Unai Emery juhtimisel pärast Steven Gerrardi vallandamist

Jacob Ramsey "teistsuguses" Aston Villa rollis Unai Emery juhtimisel pärast Steven Gerrardi vallandamist

Jacob Ramsey ütles, et naudib ründavamat rolli, mille Unai Emery talle andis pärast Aston Villa 3:0 võidumängu Bournemouthi üle.

Noormees lõi Villa Parkis teise värava, kui Emery meeskond saavutas võidu väljalangemisohus Cherriesi üle. Douglas Luiz ja Emi Buendia olid samuti sihipärased, saavutades edu, mis oleks võinud olla veelgi olulisem.Lisaks oma väravale jäi Ramsey silma ka hüppeliselt edasi jooksmisega, põhjustades külalistele hulga probleeme. Pärast mängu rääkis 21-aastane mees, kuidas tema roll on muutunud pärast seda, kui Emery juhtima asus.

LOE VEEL: Unai Emery tõstab Nassef Sawirise ja Wes Edensi külaskäigu ajal esile Aston Villa omanike klassika

LOE VEEL: Unai Emery valis “parima” mängija pärast seda, kui ta asendas Steven Gerrardi Aston Villas

“Selle bossi ajal on see teisiti,” ütles ta. «Minu roll on edasi liikuda, võimalusi luua ning väravaid ja väravasööte saada. Ma tegin seda täna.

“Mina ja Ollie Watkins oleme treeningväljakul töötanud. Kõik on pidanud uue gafferi stiiliga kohanema. Steven Gerrardi juhtimisel mängisin sügavamalt ja nüüd olen kõrgemal. Ma pean ennast paremaks muutma, kuid ma naudin seda.

Ramsey lisas: “Esimesel poolajal kontrollisime mängu. Mul oli seda väravat vaja enesekindluse pärast, kuid kõige tähtsam on kolm punkti. Kuhu klubi tahab jõuda, vajame tugevat lõppu. Peame oma koduvormi parandama .”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *