Jamie Carragher hävitab Arsenali punktiga Antonio Conte pärast erakordset Tottenhami räuskamist

Jamie Carragher hävitab Arsenali punktiga Antonio Conte pärast erakordset Tottenhami räuskamist

Tottenhami boss Antonio Conte hakkas pärast oma meeskonna 3:3 viiki Southamptoniga jahmatama, kui Jamie Carragher lõikas itaallase oma mõtetega mõõtu.Tottenhami peatreener Antoni Conte vaatab üle Southamptoni loosi

Jamie Carragher on Tottenhami peatreeneri Antonio Conte vastu, väites, et itaallane “tahab vallandada” pärast tema tähelepanuväärset 10-minutilist möllu pärast Spursi 3:3 viiki Southamptonis.

Endine Chelsea ja Milano Interi skeemitaja jättis poolehoidjad hämmingus laupäeva õhtul pärast seda, kui ta korraldas erakordse plahvatuse, mille sihtmärgiks olid tema enda mängijad ja isegi omanik Daniel Levy. Ta väitis, et tema meeskonna liikmed olid “isekad”, kuid viitas samas, et Põhja-Londoni poolne “ajalugu” on aidanud kaasa nende metsikult ebajärjekindlale vormile sellel terminil.Kuid Liverpooli legend Carragher, keda praegu sageli Sky Sportsi jalgpalli kajastustes kohtab, tegi selgeks, et tema arvates tähendab Arsenali edu Mikel Arteta käe all sel hooajal, et Contel ei ole jalga, millel enda poole esitustes ja tulemustes näpuga süüdistada. teiste juures.

Rääkides St Mary’s pärast loosimist madalaima tasemega Saintsiga, lasi Conte rebida, kuulutades oma mängijate kohta: “Nad ei mängi millegi tähtsa nimel jah. Nad ei taha mängida pinge all, nad ei taha mängida stressi all.

“See on nii lihtne. Tottenhami lugu on selline. 20 aastat on seal omanik ja nad ei võitnud kunagi midagi, aga miks? Süüdi on ainult klubi või iga siia jäänud mänedžer.

Carragher andis oma mõtted itaallase jõhkra sõnumi kohta ja väitis, et ta püüab Levy ta enne nende järgmist väljasõitu vallandada. Conte pressikonverentsi videot tsiteerides ütles ta sotsiaalmeedias: “Conte tahab selle rahvusvahelise vaheaja jooksul vallandada. Spurs peaks ta lihtsalt viletsusest välja ajama ja seda täna õhtul tegema.

Endine Watfordi ründaja Troy Deeney osales seejärel Conte üle arutellu, vastates: “Kas olete huvitatud sellest, kas te ei nõustu sellega, mida Jamie räägitakse? Nõustun teie mõttega btw.”

Kas Tottenham peaks Antonio Conte vallandama? Jagage oma mõtteid allolevates kommentaarides

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *